Beställa design av mig?

 
 
Ja mina kära vänner, efter många förfrågningar så säger jag officiellt att jag gör bloggdesigner.
Jag har faktiskt  utbildningen både inom webbdesign och det grafiska så det vore ju ett jäkla slöseri att slänga bort en utbildning utan att utnyttja sina kunskaper.

Har tidigare gjort några designer åt vänner i projektarbetet jag hade inom media och fick bra betyg på det, har även gjort några designer åt andra jag känner helt gratis.
 
Men som ni förstår  tar det både tid och energi att sitta och skapa designer så därför tar jag betalt.
Priset för mina designer ligger mellan 50 - 100 kr beroende på hur komplicerad design du vill ha.

Intresserad eller har frågor?
skicka ett mail till [email protected]


The vacation song - Shane Dawson

 
Idag presenterar jag med stolthet Shane Dawsons musikvideo till hans andra singel the vacation song.
Låten är grymt bra och likaså videon, ni måste lyssna/kolla!

För i övrigt blir jag extra stolt då Shane inte är sångare i första hand utan är känd för sina komiker videos på youtube (ni kan se hans karaktärer även i denna video) men att han  ändå lyckats få till sån bra låt gör mig så stolt. GO SHANE!

Kvällens

jeans - Gina tricot
Topp - Vero moda
halsband som egentligen är silver men på bilden ser guld ut - lindex

Beauty and the beat

Orginalversion från skönheten och odjuret kan du se här

Spice girls: the musical

 

Ja, du läste rätt. I december kommer det en musikal innehållande spice girls låtar.
Musikalen handlar om fyra tjejer som deltar i en sång tävling i tv, men bara en av dom kan vinna. Bakom muskalen står Jennifer Sauders som också står bakom succé musikalen Mamma mia!
Tjejerna i spice girls hade en liten reunion här om dagen, och ni ser ovan, dom är betydligt snyggare nu än på 90-talet. Men tjejerna kommer inte spela i musiklen.
 

Jag som är 90-tals fantast blev helt lycklig i hjärtat när jag läste detta! åh nu måste man ju till london i höst!

Roll away your stone - Mumford & sons


Ikväll uppträder Mumford & sons på peace and love festivalen och därför bjuder jag på min favoritlåt med dom. Så jävla underbar låt, det här kallar jag för riktig musik!

When life gives you lemons, make lemonade!

 

Your ways - hoffmaestro ft. Sverige

 
  
 
Åhh vad jag saknar musikhjälpen när jag hör denna!

En vecka till rix fm...

Då var det en vecka till rix fm festivalen i sundsvall. Det ryktas roadtrip för mig och tjejerna, hoppas verkligen vi kommer iväg för det går ju inte att missa Ed sheeran och Dead by april!

 
ska ni på någon rix fm festival iår?

Gör er redo för allsång!


Idag bjuder jag på ett underbart klipp från förra årets allsång då  galenskaparna/after shave sjöng ett medley från macket. Så underbart när roy och roger kommer in vid 2.50. Åh barndom, åh nostalgi  ♥
 
Ja det är alltså start för årets allsång ikväll kl 20 på svt 1, bland annat magnus uggla,laleh och sean banan underhåller på scen. Sen får vi inte glömma fina måns som är programledare även iår. Finns inget som skriker svensk sommar mer än allsång på skansen

"This man is made out of music. He IS music"

 

 
"Once the music plays. It creates me.
The instruments move me, through me.
They control me"
 
 
"Music is a way of gettic across to people.
People may not want to read,
but they will alway listen to music"
 
"Music has been my outlet,my gift to all of the lovers in the world.
 Through it - my music, i know, i will live forever"
 
"When children listen to music, they don't just listen. They melt into the elody and flow with the rhythm. Something inside starts to unfold its wings. Soon the child and the music are one"

"To live is to be musical, starting with the blood dancing in your veins. Everything living has a rhythm. Do you feel your music?"


 

I will never let you part for you're always in my heart

 
Vackraste uppträdandet med den vackraste människan. Det här är så vackert rakt igenom, kören,dansen, barnen, den lilla pojken som teckenspråkstolkar mot slutet, ängeln som kommer mot slutet. Jag blir alltid lika tagen när jag ser detta, och idag rann tårarna lite extra.

Jag tolkar denna låt som att den är Michaels egna bön. Det är Michaels egna rop på hjälp på att bli fri.
Nu är han fri och där han hör hemma. Har tänt ljus, ett ljus för varje år han har vart borta <3



In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tribulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I’ll Never Let You Part
For You’re Always In My Heart.

Michael Jackson, 1958 - forever



"Plötsligt är det precis som i en film, allt går i slow motion och jag slänger ner väskan på marken och får fram ett 
"VA?!!"

Mina vänner förstod ingenting, jag pekade  med blicken och flaxade hejvilt med armarna tills de fick syn på vad jag hade nyss sett, en löpsedel som lydde "Michael jackson död inatt""


Ja idag är det tre år sedan dagen då Michael jackson dog, texten är kopierad från ett inlägg då jag berättar om hur jag fick veta att han var död, läs inlägget här.


 Jag kan inte berätta hur det kändes för hans 2 föräldrar att förlora sin son, jag kan inte berätta hur det kändes för hans 8 syskon hur det var att förlora deras bror, jag kan inte berätta hur det kändes för hans 3 barn att förlora sin far. Däremot är jag 1 av alla miljontals fans som förlorade sin hjälte på denna dag för tre år sedan.

Michael är mer än en hjälte för mig. Han är min gud.
Trots att han fick all sorts skit en människa kan få så fortsatte han sprida kärlek och sitt budskap och det är precis det jag tänker fortsätta med nu när han är död.
Även fast detta är en dag fylld av sorg så är jag glad att Michael äntligen fått kommit till ett ställe han passar in. Trots att han älskade denna jord så passade han aldrig in här bland oss människor, Michael var för bra för denna jord.


Ibland kan jag komma på mig själv och verkligen sitta och sakna honom, men då följer jag bara hans råd  och lyssnar på hans musik.

"When you want to be close to me, listen to the music. The love is stored there, and will never die."


p.s  haha insåg nu att jag bara bjudit på trista/sorgsna inlägg de senaste daganra. Men så kan det vara ibland!

Farewell Swedish house mafia and thank you for the music

" Today we want to share with you that the tour we are about to do will be our last.
We want to thank every single one of you that came with us on this journey.
We came, we raved,we loved.

Tour dates:
Milton keynes bowl, england july 14
Ushhuaia, ibiza july 4  - aug 29
Friends arena, sweden 24 november"



Ännu en grupp som går i graven, och denna gång vår egna svenska hus maffia. Så synd med tanke på att jag nyss börjat gilla dom, save the world är en favorit hos mig. Men å andra sidan är jag inte förvånad alls, jag tror inte att house/electro musik kommer hålla i längden. Men det är givetvis inget illa riktat mot SHM.

Nej jag är faktiskt glad över dessa år SHM konkurrerade världen och spridde deras musik över den och nu ska den snart tystna.. Dom har vart en av sveriges största musikexporter och är stora utomlands.Men nu ska vi inte vara ledsna, nu ska vi tacka för musiken och njuta av den sista tid de har kvar som grupp.

Thank you for the music & farewell

 
Off topic: glöm inte bort att  bänka er framför tv3 kl 21 ikväll, de visar nämligen Michael Jackson's this is it och därefter en dokumentär. Det är ju hans dödsdag imorgon och jag är glad att tv3 fortfarande håller sig till traditionerna att visa filmen kring hans dödsdag

Farewell Westlife and thank you for the music


Ikväll  spelar Westlife deras allra sista konsert någonsin efter 14 år som grupp.  Sista konserten håller hus i Dublin, grabbarnas hemstad och jag kan tänka mig att arenan är fylld av både kärlek och sorg en kväll som denna. Allra sista låten som spelas är också låten jag bjuder på i detta inlägg, passar mycket bra och jag själv blir tårögd bara att se videon.

Kan inte tänka mig hur det känns för fansen, vågar inte ens tänka på om det hade vart Backstreet boys farväl konsert. Men Westlife är ändå en stor del av min barndom, och säkerligen era också.  Alltid lika sorgligt när något ska ta slut, en grupp ska splittras.

Men nu ska vi inte vara ledsna, nej nu ska vi  lyssna på Westlife och bli nostalgiska, glada och få liite tårar i ögonen för att allt är över

 
Farewell Westlife and thank you for the music

spellista: sounds like summer

 
Klicka i widgeten ovanför eller här för att komma till min spotifylista

Vet inte varför jag inte delat med mig av min sommarspellista förens nu, kan bero på  bristen av sommarväder, kan bero på studenten.

Jag tror att de flesta håller med om att sommarvädret har sugit so far, men med denna spellista kan man blunda och få sommarkänslor ändå. Listan innehåller allt från svenska klassiker som sommartider, & idas sommarvisa till hey soul sister till  summer of 69. Ja i denna spellista  finns allt du behöver för att få in sommarkänslan.

p.s Ja, jag har suttit uppe till 4.30 och jobbat på min nya design. Somliga är ute och super på midsommar medans jag sitter och kodar. Men jag är nöjd trots att jag hade velat haft en sorts dropdown med några länkar.
Men det får  vara så länge men designen är inte helt klar.

 

Glad midsommar!


Glad midsommar på er!
Och för er som undrar så ska jag inte göra något alls, förutom att kolla på dessa videos från världens bästa midsommar för två år sedan då jag och ligan brast ut i ett mamma mia medley  helt spontant och fångade det hela på video vilket ni kan se ovan (eller kan ni det? har aldrig delat med mig av facebookvideor på bloggen, så säg till om det funkar att se eller inte)

Annars ska jag götta mig i godsaker och låta min favoritserie supernatural hålla mig sällskap och för att få in den riktiga midsommar känslan ska jag nog leta reda på några astrid lindgren klipp, typ saltkråkan när dom firar midsommar.

You've been hit by, you've been strucked by a smooth criminal

 

Igår natt fick jag för mig att jag skulle fixa mitt hår i 1940-50 stuk och likaså sminket, drog på mig en klänning jag fick av min moster för några år sen och satte på smycken i form av pärlor, satte kameran på självutlösare och låsades jag levde i chicago på 1940 talet då det var jättecoolt att bo där,trots alla gangstrar.

Önskar dock att jag hade en pistol i handen,mindre skitigt hår och att hela frisyren skulle synas. Men men fler tillfällen kommer säkert.
Är ändå nöjd med resultatet,  tycker bilden talar en del för sig själv.

För i övrigt hade jag velat uppleva tider då man blev kallad för fröken och inte för du och kvinnor var något mystiskt men ändå något man beundrade. Men å andra sidan skulle kvinnan ta hand om hem och barn medans mannen jobbade. Kanske hade det varit lättare för någon som jag som inte har en aning vad jag vill jobba som, men ändå hade jag velat haft min fria vilja

Feeling good - Michael bublé



Än en gång måste jag påminna er att jag tokälskar Michael bublés röst och musik, denna låt är så sjukt pampig.

Och denna låt får också vara en ledtråd till vad jag kommer publicera senare idag, lyssna på låten, vad föreställer ni er? ;)

Skulls

Är grymt kär i halsbandet som jag inte har en aning om vart det är ifrån, hittade det på tumblr.
Armbanden däremot är från jfr.se så sjukt snygga!

Turn the tide - Ailucrash


En av låtarna från filmen jag saknar dig som råkar vara en såndär äckligt bra låt.  Gillar du coldplays fix you så kommer du gilla denna

Jag saknar dig

Handling: Enäggstvillingarna Cilla och Tina så nära man kan komma varandra men samtidigt väldigt olika. Cilla är konstnärssjälen och idealisten som går sin egen väg medan Tina är populär, pubertal och ständigt kär. Cilla och Tina ska snart fylla 15 år men det kommer Cilla inte få vara med om, för hon kommer att dö innan dess. Detta är historien om Tina som blir ensam kvar. Om sorgen att förlora någon nära och skulden när något är för sent att ställa till rätta"

Jag har länge velat se den här filmen och nu har jag gjort det.  Trots att det var två timmar sedan jag såg den så är jag fortfarande lika berörd. Det var inte en såndär  amerikansk film där tvillingarna har en gemenskap trots att de är olika, i denna filmen kommer inte gemenskapen förens den enes död. Fantastisk film på alla sätt och vis trots att den enes skådespeleri inte alltid var så bra, men vägdes upp i resten av filmen. Blev för i övrigt kär i filmens soundtrack.

Ångrar dock att jag inte väntat att se filmen med mina vänner istället för att se den ensam, den hade vart lättare att hantera med lite sällskap


Young homie - Chris rene

 
Chris är en mycket inspirerande människa, och jag ska tala om för er varför.
 
Chris är nämligen en läkande alkoholist och narkoman som  fick sitt uppvakande att göra något åt det när han insåg att hans son inte skulle ha någon framtid om han fortsatte plocka skräp. Han skrev in sig på rehab och  efter bara tio veckor som ren så sökte han sig till x factor  och tog sig långt i tävlingen, men inte tillräckligt långt för att vinna men hans musikaliska karriär växte med storsteg efter tävlingen. Resten berättar han i låten.
 
Det är sånna här människor  som är de verkliga hjältarna, att fightas mot droger och alkohol är  verklighetens monster och att bekämpa dom är svårt, men det går om man vill.
 
p.s ni kan se hans första x-factor audition här. Man blir helt tagen!

" before you can read me you gotta learn how to see me"

 
 
"Before you can read me you gotta learn how to see me i said,
Free your mind and the rest will follow
Be color blind don't be so shallow"
Lyrics: free your mind - en vogue

Åh vad jag älskar när foto idér bara kommer till en och man har all tid i världen att genomföra den.
Det hände mig igår kväll och jag skrev en av mina absoluta favorit citat i en bok (inte min handstil, skrev av ett typsnitt) och resultatet har vi ovan!

Rock of ages

Biopremiär den 23 juni
 
Jag som älskar klassisk rock måste verkligen se denna film, verkar ju helt underbar. Jag vet redan nu att jag kommer älska den. Måste besläpa några vänner eller kidnappa en alkis på stan och bjuda honom på bio, för denna kan jag inte missa!
 
Dessutom är det ju en bra skara skådisar, bland annat Tom Cruise, Russell Brand och vår egna Malin Åkerman med i filmen.

"Music is what i am. Everything else is what i do"

 

Jag har aldrig fått klagomål på min blogg, men eftersom denna blogg har fått stämpeln musikblogg så förväntar sig folk också musik. Jag vill verkligen att det här ska vara en bra blogg och jag vill kunna följa med eget budskap att kunna dela med mig av musik.
 
 
Men det går inte lika bra längre eftersom mina timmar på spotify är begränsade och mina 4 timmar (har två konton) tar slut på bara någon dag så kan jag inte lyssna på musik som jag kanske inte tycker om. Har fått både önskningar om att recensera/lyssna på Justin biebers nya album och Jedwards. Vilket jag vill men inte kan eftersom jag inte kan lägga mina musiktimmar på sånt jag kanske inte gillar.
 
 
"men köp premium då" lär de flesta skriva nu men om det ändå vore så lätt. Ni vet att jag älskar musik mer än annat, och ni vet att jag är musik. Men har man ingen inkomst så kan man inte lägga pengarna på mer än saker att livnära sig på. Även fast det "bara" är 50 spänn så kan jag inte lägga ut det varje månad. Och det fungerar liksom inte att fråga mamma och pappa heller, de har aldrig förstått sig på musik och dessutom har de inte heller någon stor inkomst. Jag ska absolut lägga 50 spänn i månaden på musik när jag har en inkomst. Men det har jag inte.

Som ni förstår är det inte så lätt att driva en musikblogg när man inte har någon inkomst eller får någon sponsring. 
Men jag gör mitt bästa! :)
 
 

Outlaws of love - Adam Lambert

 

Inatt har vart en såndär natt när man drömmer många konstiga intensiva drömmar vilket resulterar i att man vaknar upp alldeles tung i huvudet för hjärnan har arbetat eller nåt. Vaknade även med denna låt på hjärnan, den är ju så fin och Adam sjunger den så fint!

Scars
Make us who we are
Hearts and homes are broken, broken.
Far, we could go so far.
With our minds wide open, open.

Hey.
Tears all fall the same.
We all feel the rain.
We can't change.

And everywhere we go
We're lookin' for the sun.
Nowhere to grow old.
We're always on the run.
They say we'll rot in Hell
But I don't think we will.
They've branded us enough
Outlaws of love.
 
 

Book of quotes


Jag älskar citat, jag är en riktig sucker för dom. Så nu när jag har evigt lov så kände jag att det var dags för mig att samla alla citat jag gillar i en bok. Så de senaste kvällarna har jag tänt ljus och skrivit ner en massa citat i denna bok. Vet egentligen inte varför jag gör det, men vem vet, alla dessa citat kanske mina framtida barn kommer ha nytta av, kanske jag själv kommer bläddra igenom boken när jag är nere och få inspiration.
Vem vet, kanske  sätter jag mig framför kameran och läser upp några citat  arne weise style med tända ljus och allt i en videoblogg i framtiden? ;)

Tänkte att det kunde vara kul om ni som läser detta kan få bidra till min bok också.
Så därför får ni mer än gärna dela med er av era favoritcitat.
Kan vara vad som helst, ett ordspråk, text från en låt eller något som du själv brukar säga, kan vara på vilket språk som helst, kan vara något humoristiskt. Alla kommer jag skriva in i min bok!

Vilket/vilka är dina favoritcitat?



Don't stop believing



Tänka sig att det har gått en vecka sedan jag tog studenten. Känns som ett år sedan typ.
 
När vi åkte flaket så började  vår DJ spela denna låt och jag tog i som om jag skulle dö om jag inte gjorde det. Detta är nämligen en av mina absoluta favoritlåtar som dessutom har vart med under hela gymnasietiden då jag knarkat Glee's version av låten sedan jag första gången hörde den. Denna låt har hjälpt mig genom många dagar.

Och med det kan jag också ta upp vilken jäkla skillnad det är på kvalitén på musiken nuförtiden. På 80 talet var det låtar med budskap som denna, don't stop believing. Nu är det liksom tonight i'm fucking you och sånna där helt värdelösa låtar som handlar om att man är bakis. Jag skäms.

Happy 7th anniversary never gone!


Igår fyllde en av mina all time absoluta favorit album 7 år.
När folk frågar vilken som är min favoritlåt med backstreet boys säger jag alla, men måste jag välja vilket album så säger jag denna. Just för att den är lite djupare och har en rockigt sound.
 
Lyssna på albumet här:
 
 


Om jag måste välja favoritlåtar att rekommendera så säger jag Incomplete,Just Want You To Know,I still..., Safest place to hide och Never gone

A well respected (wo)man

 
Första veckan i vuxenlivet har vart intensiv. Har verkligen sprungit på stan varje dag och uträttat ärenden och druckit kaffe där emellan med mina väninnor. Detta har resulterat till att jag är mer eller mindre död när jag kommer hem så jag har levt på powernaps eftersom jag klivit upp i tid också.Så nej, jag har inte hunnit njuta av mitt eviga sommarlov ännu. Inte så konstigt att jag är så trött och sliten med tanke på  de 12 åren jag haft i skolan.
 
Känns bra ändå att ta tummen ur röven på en gång istället för att sitta och vänta på att jobb och livet ska komma av sig själv vilket många i den här åldern gör.  Så ja, jag har vart duktig och en en gång måste jag påpeka att låten borde göras i en kvinnoversion också. Men ja, fram tills dess förstår ni att låten är skriven för mig dessa dagar.
 
 

Studentpresenter

 
Detta är alltså vad jag fick i studentpresent. Eller ja detta och en jävla massa blommor, nallar och pengar.
3500 fick jag i cash varav 2000 bor på mitt sparkonto numera. Resten av pengarna ska jag försöka leva på över hela sommaren. Hur nu det går blir intressant att se

Waterline - Jedward




I see you driving around town with the girl i love

De första dagarna i vuxenlivet och arbetslöshetslivet har vart som det ska vara om man  vill få skit gjort.
Jag har sprungit runt på stan från tidiga mornar och vart på diverse möten med arbetsförmedlingen, sprungit runt på ärenden, fixat CV, tandläkarbesök och imorgon ska jag dela ut mina CV:n och hoppas på att få napp.

Det är därför jag inte kunnat sköta bloggen så bra eftersom jag sprungit ärenden hela dagarna och varit extremt trött på kvällarna och dessutom så har datorn krånglat.

Men eftersom det är extremt svårt att få tag på jobb i denna lilla stad så har jag redan räknat med att jag snart kan bli den sommar zombien jag brukar bli och då kommer jag kunna sköta bloggen.

Ni får hålla tummarna att jag hittar något jobb, annars har jag inga pengar alls att leva på i sommar!

Crossroads - Dead by april



Hej jag heter sandra och är kär i en låt. Måste vara en fetisch detdär.

Närå men  denna låt har gått på repeat i flera dagar nu, så äckligt bra!
förstår heller inte hur Jimmie (blonda killen som growlar i vanliga fall) kan ha sån fin boyband röst i denna.
Sedan visar ju videon en Zandro santiago utan tröja vilket får sandra  att flina som en  skolflicka.

School's out for summer, school's out FOREVER



Jag tycker inte det blev bra bilder alls på mig från min student, skyller på att pappa inte kan ta kort haha. Men bjuder ändå på dessa och nu kommer en såndär djup,sentimental text.


Gymnasietiden bestod av 534 dagar och i fredags tog hela min skoltid på 12 år slut. Jag har aldrig vart en skolmänniska, jag har aldrig passat in inom deras ramar för hur en bra elev ska vara. Men i fredags tog allting slut.

Mina tre år på gymansiet var uppdelad på detta viset:
1:a ring: deprimerad,instängd, mådde dåligt.
2:a ring:  litade inte på någon och var flyförbannad på allt och alla
3:e ring: Jag har lett hela skolåret. Trots skitdagar. Jag har kommit ner på jorden igen och har mått bra.
Hade det inte varit för jag gick igenom min depression så hade jag aldrig  varit den jag är idag. Jag hade aldrig ens blivit mer än en klasskompis till dom jag hängde med i skolan. Jag hade aldrig vart den jag är idag.
Det spelar ingen roll hur man startar, det vikigaste är hur man avslutar och jag är så nöjd med att jag kommer bli ihågkommen som en vän.
Som ni förstår så kanske inte min gymnasietid har vart the time of my life men det var trots allt tre år av mitt liv.Alla klasskamrater är borta, alla lärare är borta. Korridorerna man gick i är borta. Och snart är allt bara ett minne. Alla man umgåtts med kanske man inte ens kommer ihåg namnet på om några år, kanske träffas  några av oss igen, några kanske man aldrig någonsin kommer se.

Men det är ändå dags för oss alla att gå vidare med våra liv. Det är nog därför studenten är en sån känslig dag, vi säger farväl till så mycket, tryggheten att ha någonstans att gå varje dag,  tryggheten att veta att det väntar vänner på skolan men framför allt  säger vi hejdå till vår barndom. Nu kan vi inte leka längre. Nu är vi  alla en spelpjäs i samhället. Spelar vi fel hamnar vi på en bänk med alkohol i handen för resten av våra liv, spelar vi rätt så kan vi uppfylla våra drömmar. Men det här är bara början på något nytt, en milstolpe, ett nytt kapitel.

p.s jag visar mina studentpresenter en annan dag


I was here

Så sjukt inspirerande låt och video. Känner att den passar väldigt bra in på mig och att jag tog studenten igår.

"I wanna leave my footprints on the sands of time
Know there was something that
Meant something that I left behind
When I leave this world,
I'll leave no regrets
Leave something to remember,
So they won't forget

I was here...
I lived, I loved
I was here...
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know
I was here...

I want to say I lived each day,
Until I die
And know that I meant something in somebody's life
The hearts I have touched,
Will be the proof that I leave
That I made a difference
And this world will see"



Just graduated

Jag har vart igång sedan 04.50 imorse och än är inte dagen slut. Ska strax dra iväg och träffa klassen för en sista gång innan vi alla beger oss in till stan pch partajar med alla studenter.

Just nu känns allt så overkligt, men lovar att komponera en text om det hela imorgon eller så. Fram tills dess får denna halvfula bild duga, synd att inte min klänning syns så väl. Men ni ska få se jag lovar!

puss på er!

Little darling, it's been a long, cold lonely winter


Foto: claire oring
Dagen har vart underbar, härligt väder och alla skolans studenter begav sig tvärs över hela stan och över till frösön för att bli bjudna på studentlunch. Sedan var det tack och adjö och försöka ta sig tillbaka in till stan men nästa buss gick efter 45 minuter så jag och två klasskamrater la oss mitt på en äng i det höga gräset och bara njöt  medans vi lyssnade på beatles och fågelkvitter. Så underbart, det är otroligt vackert  här, man kan liksom ligga på en sommaräng och samtidigt skymta ett fjäll i fjärran. En vacker dag ska jag tvinga med mig mina vänner på en roadtrip och ta med kameran så ska ni få se hur vackert det är!

Jag blir alltid fylld av energi av sånt här, bara få vara och njuta av tillvaron i en vacker omgivning. Sedan vandrade jag hem från stan med musik i öronen. Livskvalité var ordet!

Ikväll blir det fullt upp med att pimpa flaket och fix innan jag gör tidig kväll (upp typ 5 imorgon)
IMORGON TAR JAG STUDENTEN!!

Om två dagar är det där jag...



Jag har fått frågan flera gånger  och den kommer säkert komma igen frågan lyder: hur känns det att ta studenten?
Mitt svar är att det bara känns skitkonstigt. Är varken glad eller ledsen, det känns bara konstigt.
Kan också vara för att jag vart ledig i två dagar nu och det känns redan som att man har lov. Men ja, det känns så konsitgt och overkligt.

Om två dagar är det jag som tar studenten, sjunger jämtlandssången med alla östersunds studenter (nåväl dom som tar sig dit)  vid midnatt. Och innan dess ska man hinna med en fullspäckad dag med champangefrukost, avslutnings cermoni, flakåkande,middag med släkten och allt annat som här till. Sen är det bara över.

Och på lördag kommer man vakna och bara känna "jaha...nu då?"

Princess of China - Coldplay ft. Rihanna



Mycket oväntat sammarbete med tanke på kontrasten mellan Coldplay och Rihanna och videon/låten fått mycket hat på grund av det. Men det skiter jag blanka fan i, jag älskar Coldplay och jag gillar kontraster!

Sun of a beach



Jag tycker att årets badmode har vart förjävligt. Konstiga färger och det mesta är alldeles för sött för mig.
Men eftersom det är kris för min del då jag växte ut min bikini för flera år sedan men envis som man är klämde man i sig den förra året också. men iår kommer det inte ens på frågan om att använda min gamla bikini.

Så därför har jag letat igenom alla webbshopar och hittat dessa som jag skulle kunna tänka mig.
Det blir att försöka springa på stan efter studenten och leta och prova mig fram. Åh varför ska det vara så svårt att hitta bikini för?!

Bikinisarna är från kappahl, h&m,lindex och cubus

Give me love 'cause lately i've been craving more



Ed är en sån fantastisk talang och det vore dumt och idiotiskt av mig om jag missar när han gör ett stopp med rix fm festivalen i sundsvall.

Har haft sån extrem huvudvärk hela dagen så ingenting har känts särskilt kul,  det har varken hjälpt med värktabletter eller sömn. Tacka  sitter jag med en vaniljlatte och njuter av Eds fantatsiska musik, har knarkat denna låt i flera månader nu haha. Ed må se ut som en äkta irländsk pyssling men fin människa är han ändå


A letter to myself

Härom natten kunde jag inte sova och kom plötsligt på att jag skrev ett brev till mig själv i början av ettan på gymnaiset som jag skulle öppna nu i slutet av trean, sagt och gjort...


" Jag går första ring på gymnasier på john bauer. Och jag fattar ingenting av mitt liv just nu"
Jadu sandra, det är likadant nu. På den tiden trodde jag mig veta vad jag ville bli men ack så  är det inte längre. 
Men det är ändå mycket som är sig likt, jag har samma vänner som jag hade då och jag lyssnar fortfarande på Backstreet boys.


Men det är också mycket som har förändrats, jag skrev att jag var så sjukt less på min korsett & skolios och jag hoppades på att behandlingen skulle avslutas innan 2009 var slut. Men så blev det ju inte och när jag skrev brevet visste jag inte att jag skulle åka in i en depression ett halvår senare. 
När jag läser brevet upptäcker jag också att jag har mognat, ja jag har blivit mer eller mindre vuxen. Jag  har en helt annan tankebana än vad jag hade för tre år sedan.


Jag skrev också om mina förhoppningar. Det är faktiskt ingen av dom som stämmer, förutom att min korsettbehandling är avslutad. Men jag är inte förvånad ändå, jag tänker helt olika än vad jag gjorde för tre år sedan.

"Det var allt. Hoppas sandra 18 år har det som i detta brev om inte så FIXA DET, du kan och life is what you make it. Annars blir den 16 åriga sandra ledsen"

Så avslutade jag brevet, med det inviger jag också min studentvecka. tar studenten på fredag  och då blir det inte mycket bloggande

Vart jag än går - Stiftelsen



Denna låt har gått på repeat sedan igår då jag hörde den för första gången. Svensk musik fortsätter att leverera och denna gång med frontsångaren i takida som sjunger på svenska.

Videon känns mycket jämtländsk och misstänker stark att den är filmad här. Älskar låten för den är är sådär trallvänlig som svenska sommarhits ska vara och texten är underbar.
Sluttjatat från mig, nu är det dags för dig att trycka på play!

"I believe in music the way that some people believe in fairy tales"


TACK SOM FAN!



I den 48 sekunders långa videon tackar jag så hjärtligt för det stöd jag fått kring min bok om skolios som jag släppte för två veckor sedan. Jag låter videon tala för sig själv.

Vore så kul om jag kunde nå 50 nedladdningar innan denna helg var över,
så därför utmanar jag er alla att läsa detta inlägg om hur du gratis laddar ner min bok.

Visst vore det kul för min egna skull om boken spreds och fler läste den,
men ju fler som läser den ju mer uppmärksammad blir skolios och ju fler kan det hjälpa.

Jag vill också att ni ska veta varför jag valt att sprida boken på det  här sättet.
Det kändes konstigt för mig att skicka den till något tryckeri eller sätta den på försäljning då så många hjälpt mig att få boken till en bok. För mig är inte det viktiga att jag får bra betyg eller att tjäna pengar på den, för mig är det viktiga att den hjälper andra. Så det blir lite av en välgörenhet förutom att jag inte investerar eller tjänar pengar, utan att jag sprider budskapet och hjälper andra.





Utmanad

BlevutmanadavJosysåherewego:
1.Vadärdetbästasomfinnsattgöraengråmulenochregnigdag?
Jagvetinte,vadmankännerför!sticka,fota,äta,sova,magpumpas...
2.Vilkenårstidgillardubästochvarför?
Sommareftersomjagtrivsbästnärdetärsoligt,ljustochvarmare
3.Hurgammalvardunärdubörjadeblogga?
Jagtrorjagvar13ellerså.Dockintemeddennablogg,dåvarjag16
4.Vilkenlåtkandurelateramesttilldigsjälvochvarför?
Becauseofyoumedkellyclarksonärsomskrivenförmig.Lyssnapådenochlåt låtentalaförsigsjälvochmig.
5.Vaddrömmerduomattgöranärdubliräldre?
Jagvetintevadjagvillarbetasommendrömmengårtillusaochomjagfårdrömmayttligareblirjagaktrisellermusiker.
6.Vem/vilkabetydermestfördig?
Minanärmstavännerbetyder mestförmig!annarssåfinnsdetenradandramänniskorsom hjälptmiggenomlivet(kändisaretc)ochsåklartminhundGaston!
7.Vilkaärdinaintressenochhurlängeharduintresseratdigförde?
Jagharingasärskildaintressenskullejagsäga.Musikenärliksomdenjagärochingenhobby.Annarsfotarjagibland,iblandläserjag,iblandgörjagingentingalls
8.Vemärdinförebild/idol?
Jagharmångaförebilderochidolerenvackerdagskajaggöraenlistasånifårse.MenminastörstaförebilderärBackstreetboysochMichaelJackson
9.Vadförslagsmusikfördrardu?
Jaglyssnarverkligenpåalltmenskulledetgörasengrunderligundersökningskulle detnogvisasigattjagliggeråtdetmedpopigahållet.
10.Hurtrivsduidinklass?
Enveckakvartillstudentenochsjälvklartärdetförensnumanbörjatkommanäraalla...
11.Omdufickenendaönskingsomkanförändraheladittliv,vadskulledetvaradå?
Jagvetinte,vadskulledetvara?!
Jag blev utmanad av josy så here we go:


1. Vad är det bästa som finns att göra en gråmulen och regnig dag?
göra vad man känner för känns som en bra idé

2. Vilken årstid gillar du bäst och varför?
Sommaren helt klart! Trivs bäst i ljusare och varmare klimat

3. Hur gammal var du när du började blogga?
Jag var 13 år när jag startade min första blogg.

4. Vilken låt kan du relatera mest till dig själv och varför?
Kelly Clarksons Because of you är en låt som är som skriven för mig. Lyssna på låten så förstår ni kanske själva.
Sedan så beskriver christina aguileras fighter mig mycket och så starkare med sara löfgren


5. Vad drömmer du om att göra när du blir äldre?
Jag har ingen aning om vad jag vill jobba med, men mina drömmar har alltid gått åt USA!

6. Vem/vilka betyder mest för dig?
Mina närmsta vänner som  mer eller mindre är som en familj för mig. Sedan har jag ju min lilla hund gaston också :)

7. Vilka är dina intressen och hur länge har du intresserat dig för de?
Musik är typ det enda jag gör. Jag lyssnar nästan alltid på musik och har alltid gjort det. Annars tycker jag om att skriva och fota och kolla på serier

8. Vem är din förebild/idol?
Jag har många förebilder, en vacker dag ska jag ge er en lista. Men som vanligt säger jag Backstreet boys och Michael Jackson, dom är mina största!


9. Vad för slags musik fördrar du?
Jag lyssnar på all sorts musik! men för det mesta skulle jag tro att jag lyssnar på pop

10. Hur trivs du i din klass?
En vecka kvar till studenten och som vanligt så är det såhär mot slutet som man kommit varandra närmre.

11. Om du fick en enda önsking som kan förändra hela ditt liv,vad skulle det vara då?
Jag vet inte, vad skulle det vara?

Dance with me - Aaron carter ft. Flo-rida


Ikväll är det dags för finalen i Let's dance. Enda anledningen till att jag  har följt det iår kallas Anton hysén och han är den självklara vinnaren för mig.
Tycker ärligt talat molly inte har något där att göra, visst är hon duktig men vadfan, kändisdotter?!

Låten borde för i övrigt bli den nya let's dance låten, den är grymt bra!

För i övrigt