I sing the body electric/ hold your dream

 
Fick ett ryck att kolla på fame musikalen från 1980 eftersom jag bara sett den från 2009 innan och insåg att de skiljer sig ifrån varandra lite ändå. Fast det var ett tag sen jag såg den från 09 så får väl kanske se den...

Här ovan har vi till exempel slutscenerna när de tar studenten, tycker faktiskt bättre om hold your dream (den från 2009) men båda är pampiga såklart.

Nytt med Timbuktu & Damn!: Stanna kvar

Alltid lika sköna timbuktu är här med en ny singel tillsammans med Damn!
ser mycket fram emot resten av skivan som kommer snart...

Oh susie - Secret serviceOh 80 talet! oh så skön! Oh vad jag gillar't!


Torka aldrig tårar utan handskar

Fick ett  ryck häromnatten att skapa något med tahut att göra och så blev detta resultatet. Helt nöjd är jag inte men.
 
Det har gått över en vecka sedan sista avsnittet av torka aldrig tårar utan handskar sändes och jag är fortfarande helt tagen och inne i historien. Verkligen det bästa jag sett på länge. Ska köpa första boken så snart jag kan.
Älskar titeln också, torka aldrig tårar utan handskar.


Let the angels see me home

Ulf%20Nilsson%20%E2%80%93%20I%20let%20the%20angels%20see%20me%20home
 
Vilken otroligt konstig dag det varit.
Först läser jag att one direction kommer till sverige i vår och sedan får jag ett samtal från min fina vän elin där hon berättade att våran jobb coach har hittats död. Dessutom så skulle min lilla kusin elsa fyllt 6 år idag och en av mina bästa vänner befinner sig i new york där det är en orkan som ni kanske vet.

Har vart ganska nollställd hela dagen men när denna låt dök upp i min spellista så kan jag inte låta bli att tänka på de som är döda.

 

One direction spelar i sverige i vår!

 
Den 8 maj kommer One direction ha konsert i Friends arena och biljetterna släpps fredag den 2 november klockan 09.00 via livenation.se.
Biljetterna kommer att kosta runt 350-750 kr (beroende på vilken plats du vill ha).

Jag vill så gärna gå men fattig och arbetslös och norrlänning som man är så är möjligheterna inte stora.
Men hoppas alla som vill och kan gå får tag på biljetter :)

I can see myself in you - Tommy körberg ft. Danny saucedo live friends arena

 
I lördags invigdes friends arena och bland annat dessa två herrar fick sjunga deras gemensamma låt i can see myself in you som är skriven av ingen mindre än björn ulveus. Jag själv satt och  hade ståpäls ochtårar i ögonen för det var så fint/mäktigt.
 
 
 

Önskerubrik #1: En genre som aldrig kommer dö


En genre som jag tror aldrig kommer att dö ut är en lätt fråga för mig,jag är ganska säker på att rocken kommer finnas kvar länge.
 
Rockens stora era må vara över men den har fortfarande en stor publik och stor försäljning och det är nog mycket  tack vare dess fans som enligt mig är de mest lojala fansen till en och samma genre
  de reser land och rike för att gå på spelningar och bara gengern i sig har bara i sverige flera egna festivaler, däribland sweden rock festival.

Rock har aldrig varit den mest dominerande genern, media har alltid valt att lägga mycket uppmärksamhet mot popen och det är mycket därför som jag tror den kommer finnas kvar, den har ännu inte blivit övertjatad och  musiken i sig  känns så mycket mer välgjord och äkta än vad mycket av musiken idag gör.
Sen får vi ju inte glömma att många av  de stora rockbanden fortfarande spelar och att det finns 'moderna rockband' såsom kings of leon, muse, dead by april osv.

 
Jag själv måste erkänna att jag vägrade lyssna på rock under min uppväxt eftersom jag kopplat det till svettiga gubbar med långt hår och något som jag ofrivilligt lyssnat på under min uppväxt. Men nu kan jag med stolthet säga att jag har en egen rocklista på spotify som jag samlat mina klassiska rockfavoriter som jag älskar
och den har vi här nedan eller klicka här


 
tackar så mycket till anna som önskade denna rubrik!
 
 
 

Everybody this is thriller

 
Enligt kalendern så är det inte halloween förens på onsdag och därefter kommer alla helgona. Men  jag bjuder er redan nu på mina två absoluta halloween videos och det är obligatoriskt för alla att titta om ni vill få in halloween feelingen.

The nightmare before christmas

I tisdags satt vi och drack glögg, åt pepparkakor och lyssnade på tommy körberg. Igår var vi utklädda till ett luciatåg på en halloweenfest och delade ut pepparkakor till alla i kön och folk på gatorna och de blev så glada så. Fast vi  fick lika mycket utskällning som vi fick beröm när det kom till vår utklädnad.
Funderar faktiskt på att dela ut pepparkakor till folk på stan i jul bara för att sprida lite kärlek och glädje i julstressen.

För i övrigt var det en rätt kul fest. Hade vart roligare om de hade spelat vettig musik så man kan dansa. De spelade typ två halva bra låtar som man kan sjunga med i. resten var såndär värdelös musik som består av elektroniska ljud som går i loopar i tre minuter.  Tror bestämt jag ska bli dj så jag kan visa dom vart skåpet ska stå.

Die young - Ke$ha


Andreas carlsson öppnar musikskola


" Efter klartecken från skolinspektionen öppnar Andreas Carlsson tillsammans emd rektor magnus lundin, Daniel Hylse och Bengt eriksson hösten 2013 en hely ny och unik musik och entrepenörsutbildning i sin forna hemkommun tingsryd i småland.

Academy och music & business blir initalt en fristående estetisk gymnasie utbildning med inriktning musik. En yrkeshögskoleutbildning med musik,musikproduktion och entrepenörsskap är planerad hösten 2014. Utöver dessa utbildningar finns ett privat alternativ med internationellt elevintag."

Carry on - Fun

 
We are shining stars
We are invincible
We are who we are
On our darkest day
When we're miles away
So we'll come
We will find our way home

If you're lost and alone
Or you're sinking like a stone
Carry on
May your past be the sound
Of your feet upon the ground
Carry on

Danny saucedo och Gina dirawi leder melodifestivalen 2013

Danny och Gina blir alltså programledarna för melodifestivalen 2013 och för min del känns det  bra, älskar dom båda och tillsammans har dom en jäkligt bra kemi som också syns genom rutan.Tycker dom ser riktigt fina ut tillsammans.  tror också det kommer bli bra eftersom Danny alltid går all in med allt han gör.Lite fint också att de båda tackade ja efter att de fick veta att den andre var potentiell programledare och så blev det Gina och Danny.
 
Jag tror dock att det finns en hel del sitter och är fortfarande bitter över att Danny var 'bitter' efter att han 'snubblade på mållinjen' två gånger i melodifestivalen, något som också tas upp i början av varenda jävla artikel om mello-ledarna och att de båda också är unga men jag vet att Danny & Gina kommer göra ett riktigt bra jobb.

 
Vet dock inte vilka som kommer leda ESC. Jag hoppas på Filip & Fredrik och Gina ;)
 
P.s saknar ni melodifestivalen lika mycket som jag kan ni lyssna på min schlagerlista.
 
 

Troublemaker - Olly murs ft. Flo rida

Låten ger mig maroon 5 känsla. Men skitsamma för den är grym ändå.

LOREENS DEBUTALBUM ÄR HÄR!

 
Äntligen så får vi lyssna på Loreens debutalbum som givetvis innehåller euphoria, sober, crying out your name och så även my heart is refusing me i en ny mix.
 
Jag tycker albumet känns genomarbetat och  har det där Loreenska soundet precis som man väntat sig.
Ja det är precis lika bra som man väntat sig, så se till att lyssna på det!
 

Svar på frågestunden del 2: Musik & Random

  Innan ni läser svaren vill jag bara tacka så hjärtligt för denna års frågestund och för alla frågor, alltid lika kul att svara.

Musik

Har du en låt du vill dansa lite mer till än andra till?
Dansa pausa 

top 10 låtar (all time)
Har supermånga favoritlåtar men har en spellista där samlat dom utan inbördes ordning,
klicka här för att komma till den

Din favorit låt?
Som sagt.. har många

Favorit artist/grupp
Backstreet boys & Michael Jackson!

Vart hittar du alla bra låtar du lägger upp?
vet ärligt talat inte, hittar dem överallt och ingenstans

Hur kommer det sig att du började blogga om just musik?
Alltså det var inget jag bestämde. Har väl försökt som alla andra och skriva om mode och min tråkiga vardag men   det var inget för mig så på senare tid har jag skrivit mer och mer om musik eftersom det är sån stor del av mitt liv och jag älskar att dela med mig av bra musik.  Det finns inte heller många musikbloggar så jag är fortfarande ganska unik i det.

Är musik något du vill jobba med?
Ja absolut, eller ja har ju inte provat att jobba med musik men det känns som om det skulle vara kulOm du fick göra en låt tillsammans med vem som helst för artist, vem skulle du välja?
Backstreet boys såklart! mitt liv vore slutfört om jag skulle träffa dessa pojkar.Random

Vad ska en bra blogg bestå av?
Hjärta och intresse.  Både intresse för den som skriver och för den som läser,jag  själv tycker bloggar som lägger upp halvkassa webbcam bilder och skriver en grötig text om deras dag är rätt värdelösa.


Hur är en bra vän enligt dig?
Någon man trivs bra med och får en på bra humör och som alltid finns där

Om du fick var en kändis för en hel dag, vem skulle det vara & varför?
Känns som att Andreas Carlsson lever ett ganska soft liv.

Vad skulle du ta med dej till en öde ö?
En dator och ett par högtalare/hörlurar och en kniv.

Beskriv din "drömprins"?
Det vet jag nog inte förens jag träffar honom.Samma sak gäller utseendet. Men jag måste erkänna att min blick oftast stannar på pojkar med 'mörkare' drag. Som denna gossen till exempel:


 
Same love - Macklemore & Ryan Lewis ft. Mary Lambert

 
Igår sändes tredje och sista delen av torka aldrig tårar utan handskar,  och tårarna rann som det aldrig gjort framför något svenskt . Det var verkligen berörande och kanske det viktigaste jag sett. För att inte nämna den fina kärlekshistorian. ag tycker verkligen alla borde se det, även fast det blir många tårar så blir det också många leenden. Men framför allt kunskap.
 
Och självklart måste jag ju bjuda på en låt och en video passandes till ämnet. Kärlek är kärlek och det är inget man kan ändra på eller påverka.

Svar på frågestunden del 1: Om mig


När fyller du år?

10 augusti

 Vilken är din största dröm?
Att bo i usa

 Hur ser du på din korsettperiod? 
Just nu känns den overklig men ändå något som gjorde mig till den person jag är idag

Om du kunde förändra världen med en önskan vad skulle du önska att ändra då?
Att alla hade samma förutsättningar till att få ett bra liv

Hur ser en vanlig vecka ut för dig?
Har inte mycket till vardag eftersom jag är arbetslös så dagarna består av datorsittande & läsning. Ibland träffar jag kompisar, ibland springer jag till arbetsförmedlingen

Vad är det bästa med att blogga?
Att få dela med sig och få respons

Hur känns det att blogga nu jämnfört med när du när du började?
Började ju blogga 2007 och då var de största  bloggarna typ Engla, Stina-lee och en brud som heter Sigrid. Det var inte heller lika vanligt att blogga som det är nu och man fick aldrig 'spam-kommentarer'.

Vart bor du?
Östersund

Har du några syskon?
En storebror

Hur ser du på din framtid?
Mycket oklar. Vet bara vad jag vill och inte vill ska hända.

Favoritfärg?
Kaki grön, mörkblå och röd

Pojkvän/singel ?
Förstår inte riktigt frågan men är singel och har aldrig haft ett förhållande så har inget att jämföra med.

Pizza/kebab?
Pizza

cola/fanta?
Cola

kompisar/syskon
Förstår inte frågan?

Hur många unika besökare har du per dag?
Runt 100

självförtroende 1-10?
Brukar inte tänka på det men tvivlar aldrig på mig själv, vet mina egna gränser osv.

Vilket är ditt drömyrke?
ingen aning

vart bloggar du?
Blogg.se

Vad ska en  bra blogg bestå av?
Hjärta. Skriver man en blogg bara halvhjärtat så märks det av läsarna också. Sen är det nog också bra om man håller intresset för ens blogg uppe för läsarna. Tex så är det nog inte så roligt att läsa en blogg med halvkassa webbcam bilder och grötig text. dä ska va stil!

Hur gammal är du?
19

tjänar du pengar på bloggen?
Haha nej om det ändå vore så väl

Hur går det med jobb, söker du fortfarande eller har du andra planer?
Söker alla jobb jag är kvalificerad till men har ännu inte fått napp. Men ska söka tills jag får nåt

Favoritfilm?
titanic, the beach, dirty dancing, ghost, the notebook, Burlesque mfl.


Hummingbird - Alex ClareBörjar måndagen med att bjuda på en låt jag har knarkat de senaste dagarna. Älskar't!

p.s Frågestunden är fortfarande öppen, passa på att ställa era frågor :)

BLOGGEN 3 ÅR + FRÅGESTUND!

Ja kära vänner. Idag har jag haft denna bloggen i 3 år.
Detta firar vi såklart med  ett party för alla, för att joina bör du klicka på play här ovan så är festen igång!
 
Och för att andas ut en sekund  efter allt dansande tillsammans så kan ni sätta er bekvämt och  så öppnar jag även en frågestund som jag bara har en gång per år vid denna tidpunkt. Så passa på att fråga er hövding det ni funderat på, eller se det som en chans att lära känna mig.

Ni får fråga precis vad ni vill, hur många frågor ni vill!
Blir det för många säger jag dock stopp men fram tills dess är det bara att fråga på.
Och med det förklarar jag frågestunden ÖPPNAD


Follow on Bloglovin

Stronger

Denna video förtjänar betydligt mer visningar än sina nuvarande 5000. Den må vara lång men ack så djup och rörande. SE DEN!

Live in this city - Dragonette

Låt oss dansa på gatorna samtidigt som vi sliter av oss kläderna. Eller nej, vi bor i sverige och här behövs kläderna på. Men dansar gör vi för det är fredag och därmed helg!

Back 2 life - Sean kingston ft. T.I


Fun uppträder i x factor sverige I MORGON!


Inte nog med att  One direction finns inbokade som gäster i programmet om ett par veckor,
imorgon kommer gruppen fun  att uppträda. Snacka om att tv4 satsar stort och det gör dom jävligt bra!
Antar att dom uppträder i slutet av programmet, alltså andra halvan.

Detta blev jag såklart väldigt glad för då Fun  är en stor ny favorit hos mig och låten some nights har jag knarkat non stop sen jag först hörde den i typ mars-april.
 
 
 

Nytt med Amanda Jenssen: Ghost

 

The botten is nådd


"Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen"
 
Finaste Jason. Inte nog med att han har förbaskat bra musik, han är en fin människa som gör mycket för välgörenhet. En äkta människa och så även en bra förebild. Jag vill också till afrika och jamma för den goda sakens skull.


Önska en rubrik

 
Jag har aldrig hoppat på någon bloggtrend förut men det här med att läsarna får önska en rubrik, ett ämne som jag skriver om känns som en bra idé att ha på lager när man inte riktigt vet vad man ska skriva om. Genom detta får jag också veta vad läsarna vill läsa om.
 
Ni önskar rubriker.
Jag skriver inläggen

Det kan egentligen vara vad som helst,
något inom musik, något om mig eller vad som helst ni skulle tycka var kul att läsa

btw så är det en speciell dag på söndag så då kommer det dyka upp en frågestund där ni kan ställa era frågor.
 
UPDATE: alla som önskar en rubrik som jag använder kommer såklart få en länk i  inlägget.
 

Luminous - Jedward


Idag gratulerar vi bröderna John & Edward Grimes på 21-års dagen och med detta bjuder jag givetsvis på en ny låt och video från dom.
 
Tror bestämt detta kan vara en av mina favoritlåtar av Jedward, den är både skön och party-pepp feeling

I can see myself in you - Tommy körberg ft. Danny saucedo

 
Jävlar i min låda jag tror bestämt detta är den mäktigaste låten som kommit ur den svenska musikfabriken iår.
Kanske också ett lite smått oväntat duettpar fast ändå inte med tanke på resultatet. Känns fint att Danny visar att han verkligen kan sjunga också, många är nog skeptiska mot honom eftersom han är en flickidol och gör låtar som hör hemma på dansgolvet

Jag får disney-bröllops-känsla när jag hör denna låt för att inte nämna pälsen som står rakt upp från början till slut.
 

Ghetto superstar - J.E.M

J.E.M%20-%20Ghetto%20superstar
 På tal om X factor måste jag ju dela med mig av mina favoriter i det svenska laget. Har sedan i fredags haft denna på repeat.   J.E.M känns så sköna och det finns ingen grupp som dessa i sverige så detta är absolut något nytt för sverige men ack så bra!
 

Olly murs till sverige

 
 
Olly murs är en utav många artister som blivit framtagna ur den brittiska x factor fabriken och har  hunnit släppt två framgångsrika album och nu är det dags för världsturné och han gör  ett stopp i sverige i stockholm för en konsert på fryshuset den 17 april 2013
 
Biljetter finns på ticnet och kostar 380 + 30 kr avgift.

Ho hey - The lumineers

Har bara hört denna några gånger men den är ju så bra att jag måste dela med mig av den här och nu

In these bodies we will live,in these bodies we will die

"In these bodies we will live.
IIn these bodies we will die.

where you invest your love
you invest your life"
- Mumford & sons
'awake my soul'

Baby goodbye

 
Som den lilla schlagerbögen jag är så kom jag på mig själv att sitta och sakna melodifestivalen och lyssnade på min spellista och så kom denna och nostalgikänslorna hödjes i samma takt med leendet.
 
Året var 2009, jag gick i nian och enligt traditionerna så skulle niorna ha en show på vårkanten.
Jag och mina två kompanjoner Jennifer och Michaela  har tidigare uppträtt några gånger inför skolan och på andra events så det var självklart att vi skulle uppträda tillsammans, och ännu mer självklart blev det när E.M.D ställde upp i melodifestivalen samma år med denna.
 
Efter att ha  förhandlat lite med vår musiklärare (vi gick i olika klasser) så fick vi till sist klartecken och det var bara för oss att öva in sång, vi döpte oss till J.M.S och eftersom jag var den enda blonda  så fick jag ta Dannys del  och sedan gick vi all in som med allt annat vi gör och fixade käppar,kavajer,hattar och en koreografi.
Är så stolt över att vi verkligen  gjorde detta trots att det inte gick så bra alla gånger. Önskar jag hade tagit vara på det mer då.
 

Timbuktu & Damn! släpper nytt!

 
Iår firar  timbuktu 10 års jubileum och detta firas med en ny skiva och en eklusiv spelning på hovet i stockholm (biljetter finns på ticnet.se) och konserten kommer även  direktsändas på utvalda biografer i sverige.
 
Första singeln släpps 22 oktober och heter 'stanna kvar' och albumet släpps 19 november digitalt och 21  november i butik.
 
Detta är jag givetvis väldigt glad för, kommer nog inte ha möjlighet att se konserten varken live eller på storbild men timbuktu är en av mina absoluta favorit rappare så jag ser fram emot albumet!
 
 

Sweet nothing - Calvin harris ft. Florence welch

spola ca 45 sekunder på videon

One direction till x factor sverige INFO

Ingen directioner kan ju ha missat att  One direction besöker x factor sverige i höst, eller 2:a november om vi ska vara exakta,
 
Biljetter släpps på måndag (15 oktober) kl 09.00 via ticnet.se och kostar 250 kr. Man får max köpa 2 biljetter per tillfälle. Går också att få tag på biljetter utanför globen/sky view och du får tidigast börja köa kl 07.00
 
 

Vill själv gärna se one direction någon gång men just nu har jag inte ens råd att tänka på sånt. Men hoppas ni som vill se dom får tag på biljetter

Hopeless Wanderer - Mumford & sons


When you try your best but you don't suceed

Har precis avlastat mig hos BFF:sen så nu är det på tiden att ni också får veta vad jag gjorde i helgen.
Som jag skrev så åkte jag till norge med ett svenskt modell-för-en-dag företag  och skulle bli ' inskolad' som fotograf.
Under dagarna fick jag och den andra nya sitta och titta på de andra fotograferna hur de jobbade och ta anteckningar osv och sen  sent på kvällen när sista kunden hade gått  fick vi testa fota varandra och sätta alla 60 poser (5 per bakgrund)  och ljus och så vidare  på 30 min. Men varken jag eller den andra nya  satte allt ljus osv  särskilt bra  och kunde därför inte ta vår första kund på söndagen vilket var tanken.
 
 
En av fotograferna som jobbade där skulle ta hand om oss och visa hur det ska vara men jag upplevde det som att hon bara sa att det blev för mörkt eller för ljust och  var inte så pedagogisk  så jag kände mig typ sämst, dels för att jag vet att jag kan och blev arg på mig själv och fotografen peppade en inte alls och man kände sig bara dålig.

Blev inte heller så bra eftersom  det blir svårt att få i sig någon mat under dagen så man är mer eller mindre utan mat från morgon till kväll vilket också påverkar en.
 
Så jag vet inte alls hur det blir, jag  vet inte ens om jag vill  med igen eftersom jag inte mår bra över det och har massa ångest.
Behöver verkligen ett jobb och har hittils inte fått napp någon annanstans.
Får helt enkelt ta mig en funderare och se vad de säger om de nu vill ge mig en till chans.
Är rädd för att om jag nu får en chans till och det går åt helvete igen så vet jag att jag kommer må dåligare än vad jag gör nu. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra.
 
Om det är något ni undrar över får ni gärna fråga här i kommentarerna eller maila till sandratmusic@live.se
 
 
 

Beneath your beautiful - Labrinth ft. Emeli Sande

Ni vet den där känslan när man hör en låt för första gången och den träffar rakt in i hjärtat?
Den känslan fick jag uppleva igen igår när jag hörde denna, så fantastisk låt!

Breath of life

|Cardigan:Vero moda| Linne:H&M|Brallor:Gina tricot|

You are loved - Josh grobanGlöm aldrig att du är älskad.
Du är aldrig ensam.
Det finns alltid någon som finns för dig.
Ta åt dig av låtens text

Nytt med Rihanna: Diamonds

Jag är skeptisk mot artister som massproducerar musik för mig känns det inte som att musiken är lika välarbetad och själfull då, utan att den bara finns för att. Rihanna är en sådan artist, under 2011 släppte hon två album och nu är hon på gång med ett nytt och här har vi hennes nyaste singel.
 
Men jag tycker faktiskt denna låt är rätt bra och gör hör även att hennes röst som inte alls var så bra i början av hennes karriär har utvecklats en hel del vilket bara är kul att höra. Blir kul att se vad mer hon har att erbjuda.

Missa inte Torka aldrig tårar utan handskar ikväll svt1 21.00

 
Ikväll börjar serien torka aldrig tårar utan handskar som är baserad på jonas gardells bok med samma namn som jag önskar jag hade läst innan serien börjar men skitsamma.

Jag tycker alla borde se detta, kan vara en utav de viktigaste historierna som berättas inom homorörelsen och sverige.
Ni kan kolla på trailern här ovan och parkera er framför svt1 klockan 21 ikväll, det ska jag göra.
och för er som missade så  finns det på svt play :)

Nytt med Loreen: Crying out your name

 
Snart släpps Loreens debutalbum och nu har hon släppt en singel som heter crying out your name.
Med tanke på att euphoria är en dunderhit så trodde jag det skulle vara svårt att hålla en bra standard men jävlar anamma vad den kvinnan kan leverera!

 
För i övrigt vill jag bara tacka för alla i fina lyckoönskningar kring mitt lilla äventyr i helgen. Kom hem sent inatt och  läste era kommentarer imorse innan jag skulle till min jobbcoach, ni kan verkligen få en att le!
Får se om jag skriver ett inlägg om vad jag gjorde eller om vi tar det personligt för er som undrar :)

Fotograf: Stephen Beadles


P.O.V - JedwardLördagens låt bjuder Jedward på och det är ingen mindre än vår alldeles egna Andreas Carlsson (från  x factor juryn) som skrivit låten!

Borta över helgenHej på er kära vänner.
Minns ni för några veckor sedan då jag sa att jag skulle på 'äventyr'?
Det äventyret var att jag testplåtade för ett modell-för-en-dag företag och ska nu i helgen få följa med dom till norge för att se hur det funkar  och 'skola in mig' typ.

Blir uppplockad om någon timma och så kommer vi alla roadtripa till staden vi ska till.
Blir mycket spännande, är så glad att jag får följa med och hoppas jag gör tillräckligt bra intryck för att få följa med fler gånger. Ska hur som haver göra mitt allra bästa.
 
Som ni förstår kommer jag inte finnas bakom bloggen i helgen men några tidsinställda inlägg kommer dyka upp ändå och jag kommer hem på söndag kväll så vi hörs då.
 
Låt äventyret börja!
 
följ mig gärna på bloglovin så vet ni när jag är tillbaka
Follow on Bloglovin

Coulda woulda shoulda - Celine DionDagens feelgood/pepp bjuds av min favoritsångerska Celine Dion

Nytt med Takida: swallow (until you're gone)


Jóga - Loreen

 
Från en svensk stolthet till en annan. Låtlistan för Loreens debutalbum som släpps den 24:e oktober har kommit och jag hade hoppats att denna låt skulle vara med trots att den är en björk cover.

Hörde/såg denna första gången på humorgalan i våras och minns att jag satt med ståpäls rakt igenom... det gör jag nu också.

ABBA får ett museumABBA är fortfarande sveriges mest framgångsrika band all time med över 378 miljoner sålda album världen runt och siffran fortsätter stiga och det är verkligen på tiden att dom får ett eget museum.

Museumet som kommer ligga på djurgården, Stockholm beräknas öppna nästa år  och där kommer allt finnas samlat, allt från scenkläder till sångtexter till aktuella musik evengemant, små intima spelningar och kurser för musikälskare.
 
 

I cry - flo rida

 
Första riktiga låten med flo rida som inte handlar om brudar,pengar och sex. Denna gång bjuder han på något med ett riktigt budskap bakom.

Grattis Gandhi

 
Idag firar vi Ghandis 143:e födelsedag.
Han blev mördad 1948 men hans fantastiska budskap lever kvar. Önskar jag visste mer om Gandhi än vad jag gör, önskar också att det fanns fler som denna fantastiska människa.

NYTT MED BRUNO MARS: Locked out of heaven

 
Bruno mars är tillbaka med en singel som släpptes inatt och här ovan kan ni lyssna på den.
Finns ännu inte på spotify men den lär dyka upp förr eller senare. Älskar Bruno och har sett fram emot nytt och tycker det är en bra låt men kan inte låta bli att vara kritisk mot texten vars refräng går " casue your sex takes me to paradise yeah yeah yeah".
 
Bruno är en bra låt skrivare och en unik artist så förstår inte varför han ska bli som alla andra och sjunga om snusk. Aja, sex säljer och jag ser fram emot plattan som kommer ut 11 december
 
vad tycker du?

Känn dig fri - Panetoz

 
Måndagsdeppig? Nä glöm det, Panetoz bjuder på en ny singel (trots det faktum att videon vart uppe i två år) och precis som sommardängan dansa pausa så blir man glad, vill upp och dansa samt önska att det var fredag.

RED