Message of the week


bloglovin

Halleluja - E.M.D


Idag är det, som de flesta  redan vet första advent. Och vi har fått lite snö också, jag hatar snö men tycker att det kan finnas i fjällen och under december månad. Sen kan skiten försvinna.
Morsan har tvingat farsgubben att byta till julgardiner och satt julstjärnor i fönstret, julstjärnan kommer jag ändå aldrig tända, så vart ligger logiken egentligen?


Låten är min favorit från E.M.D's julskiva, och texten är väldigt fin.

Det finns en sång som säger allt
som värmer  när det blåser kallt
Som lockar dig att gråta eller jubla.
Den har nånting som griper tag
och leder dig från natt till dag
Och plötsligt vill du sjunga Halleluja


p.s har skaffat blogglovin, så ni får gärna följa min blogg om ni vill :)
Följ min blogg med bloglovin

BACKSTREET BOYS FLASHMOB UKRAINE


Det här är bara så ballt, önskar att jag också kunde dansen, Det här borde vi i sverige också göra,fan vad  coolt!


*En flash mob är när en grupp människor plötsligt samlas på en offentlig plats, och där gör någonting oväntat en kort period och sen skingras direkt efter.
ett exempel på en flashmob är när Michael jackson nyss hade gått bort och dansgruppen Bounce  dansade  på bla plattan och centralen i stockholm för att hedra hans minne

Följ min blogg med bloglovin

Seven days and seven nights


idag är ingen vanlig dag ska jag be om att tala om. Om sju dagar vid den här tiden har vi antagigen blivit  insläppta i till arenan och väntar spänt på våra platser tills förbandet kommer ut. September ska tydligen vara förband.. jag som verklgen hoppades på E.M.D
har så svårt att tro det, tyckte det var nyss vi bokade biljetterna, nej det var fan nyss vi bokade bljetterna till förra konserten.
Men när jag väl inser att vi faktiskt ska se dom så blir jag helt gråtfärdig!   förra gången så skrek vi och kramade varann i korridorerna. Men denna gång går vi på tre olika skolor. och det är väl det som gör mig gråtfärdig,
at jag ska se backstreet boys,mina största idoler och förebilder,men mina tre bästa vänner som gillar dom lika mycket som jag.


Bilden är tagen i början av det här året, och där ser ni våra outfts också,seröst om jag vore backstreet skulle jag  släpat upp oss på scen  då när vi var 14, hur sött är det inte? vi ser fan ut som några cheerleaders,enda som fattas är röda pompoms
Jag( guldlock på bilden) och Jennie( hon längst ut till höger) ska ha kjolar, och de andra två kör på lång topp och röda leggings.

Ska snart iväg till jen och se idol med tjejerna, hade velat följa med ut och dansa också men har ont i armen, tog sprutan för svinis igår. Och så är jag sjukt trött ( antagligen sprutans fel).
Dagen har vart  chill so far.
Mediaproduktion:  skirva manus och bildmanus till flmprojektet. det gick rätt dåligt, jag var vart zombie hela dagen på grund av sprutan så prestrerade inte så bra. Nästa vecka är ju jag  i sthlm,och då ska vi träffa ngn regissör.
Datakunskap: göra ingenting, vänta tills man kan gå. hatar det ämnet
Efter skolan: gick till ica,bläddrade  i tidning, såg en poster på Taylor ( första tanken: oh my!), köpa tidigen,hem och läsa tidnngen, rita, sitta vid datorn.

p.s. Nej det är ngen vanlig dag idag, för Helle fyller år, grattis tjejen :)

Blame it on the girls - mika


Den är videon är väldigt...Mika, låten är väldigt... Mika.
Jag har diggat Mika sen han började, och  jag tror mika är en sån där man antingen hatar eller älskar.
Jag diggar honom för att han  är så udda och har sån skön/feelgood musik, come on, det finns ingen som Mika.
Go mika, go mika, han kommer hit till svea rike  mars btw

Who am i the wizard of oz? need a brain? need a heart? here take mine


Bilderna är från en plåtng för tidningen rolling stone, och det är taylor lautner på bilderna. I tried to be chill but he's so hot that i melted
Seriously,  det här är en av anledningarna till varför jag vill bli fotograf. nej, jag  måste få en systemkamera i julklapp.  Jag funderar redan på argumenten till varför jag borde få en system i julklapp:

- Men pappa, om jag ska kunna  bli  värsta fotografen som fotar grabbar i sixpack så måste jag ju börja öva nu, you know years and years of practise will turn out good, i like sixpack and i can not lie

- Duh, jag går media, där är  det en skam om man INTE har en systemkamera.

reservplanen blir att jag visar bilderna på tay?
nej föresten, det skulle bara skrämma honom och han skulle låsa in mig på rummet i i x antal år och ge mig ett dockskåp i julklapp.

Jag diggar moppemuschen!
oh now, he's drowning.

som sagt.. systemkamera högst på listan

Message of the week


Allt jag har att säga just nu:
OH MY GOD. Nästa vecka kommer backstreet boys till sverige, nästa vecka åker jag och mina tjejer ner till stockholm, nästa vecka ska vi se backstreet boys!
It's the final countdown (dadadada dadadatata)

New moonIgår var jag med Jennie och Mia,  jag och jennie träffades först på busshållplatsen där vi upptäckte att det var en stor nymåne på himlen.
På stan drog vi till donken och åt middag,sen väntade vi på vår vän mia. Men det var sån jävla kö så vi var tvugna att ställa oss utan mia. Men Mia kom precis när det var vår tur att hämta ut biljetterna.
Jag var  väldigt spänd, och satt och kommenterade hela reklamen.
Men när filmen väl började flinde jag  som en idiot.
Jag tänker inte säga vad filmen handade om,men jag kan säga att filmen var SKITBRA.

* Alla såg bättre ut. Jag är mest nöjd över att Bella inte var blekare än vampyrerna
*The wolfpack. Jag vill inte veta  hur mycket jag log så fort Jacob kom i bild,speciellt utan tröja. Ett extra plus i kanten att hela varggänget (fyfan vad töntgt det lät på svenska) strosade runt  bara brallor. och vargarna såg välidgt fina/häftga ut!
* Regissören. Fan vilket bra jobb, en film som egentligen är skitdeppig har fått en massa funny moments,fler än böckerna. Och  ena stunden satt  jag och bet mig i läppen för att inte gråta,och sen satt jag och skrattade.
*The volturi. Dom var skitballa ju. Och så gillade jag att Aro hade lite  humor

Jag vet seriöst inte hur jag ska kunna vänta till  dvd'n kommer. nej jag får fan följa med när  Emme och Elin ska se den. bra tycker jag att flmen är.
Måste bara säg att  jag råkade tänka för högt en gång under filmen, så jag sa (högt) när Jacob kom tillbaks fullt påklädd: " MEN ÅH FAN HAN HAR KLÄDER PÅ SIG!! "

resten av kvällen sjöng vi, mest så nötte vi låtar från this is us.

It's too high to get over ,Too low to get under ,You're stuck in the middle ,And the pain is thunder

Den här veckan har liksom bara blåst iväg känns det som.
måndag: sjuk, sen dans på kvällen.
Tisdag: skola och dans på kvällen
onsdag: hålla tal på svenskan, sen hem
torsdag: hade medieproduktion i två timmar,vi fotade men jag var tvungen att gå för att jag  skulle till sjukhuset.
Fredag: medieproduktion och vi har börjat med rörlig bild(filma, redigera filmer), och sen var det datakunskap i två timmar. Sen åkte klassen väg och bowlade. Skolan betalade. Det var kul, trodde jag skulle suga men det första jag gjorde var att slå ner alla käglor utom en, och på andra försöket slog jag ner den där sista käglan. Jag hade velat se mitt uttryck när det där skedde, antar att jag såg jävligt chockad ut.

Ni kanske undrar vad fan helvete jag gör på sjukhuset stup i kvarten?
Har inget emot att berätta, men vet inte vad ni vill veta, vill ni veta allmänt om sjukdomen eller min story med sjukdomen? Eller ni kanske inte vill veta något alls?
Ja, ni får bestämma eftersom jag själv varken vet ut eller in haha.


Aaron Carter jagas av kronofogden


"Aaron Carter, 21, tidigare barnpopstjärna och nyligen tävlande i amerikanska ”Dancing with the stars”(let's dance), har allvarliga ekonomiska problem. Enligt dokument som Entertainment Weekly tagit del av så är Carter skyldig amerikanska staten över sju miljoner kronor i obetalda skatteskulder. Skulden sträcker sig så långt tillbaka som till 2003, skriver man.

Från Carters stab menar man att skulden har sin grund i ekonomiska misstag som gjordes av hans tidigare management, då Carter fortfarande var minderårig.

– Aaron jobbar med ett nytt team som ska ta krafttag för att nån en snabb lösning på situationen och Aaron ser fram emot att lägga det här bakom sig och satsa på nästa steg i sin musikkarriär, säger Carters manager Johnny Wright till tidningen."
källa: aftonbladet

 

Det första jag tänkte när jag läste  rubriken var " åh vad har du gjort nudå lilla Aaron?!". Så det skulle inte förvåna mig om det var så att han hade problem med ekonomin.
Men jag tror inget förns han själv säger det.
Om det nu är så att det är sant, varför ska hela världen veta det, är det så jävla kul om man har skulder och så vet hela världen det, nej skulle inte tro det.
Men jag kan lova  Aaron att jag skickar mina tappraste ekonomiriddare, Jennie och Emme om det så behövs, jag kan riktigt föreställa hur de brister ut i sång:

Aaron, oh Aaron,
what are you going to do?
You making the promises oh so big
How gonna to make them come true?
Aaron, oh Aaron,
what are we going to do with you?
always a makingthe bigga mistakes,
always a making the foolidiotiska kommentarer på aftonbladet:

alexlundkvist, 23 år, Idag 16:10: varför betalar inte brorsan nick bara skulden med sina kaffepengar?? han borde ha flera hundra miljoner med tanke på hur bra det gick för bsb under enså lång tid.
Varför skulle hans brorsa betala  hans skulder, visst de är familj men vadfan, Aaron måste väl lära sig något han med isåfall?

aviendah, 25 år, Idag 17:22: hmm.. brorsan nick hade nog slut på alla sin "hundra miljoner" ett par år efter att bsb splittrades. han nog sina egna ekonomiska problem.
Det roliga är ju att denna människa försöker  låta smart,men  jävlar vad dåligt det gick, backstreet boys har aldrig splittrats, nick har inga ekonomiska problem.New moon har 15-års åldersgräns"Filmcensorerna har beslutat att New Moon ska få en 15-årsgräns med följande motivering: Genomgående inslag av ångestfull stämning, ångestskrik, dödshot, våldsamma slagsmål, man med marmorerat ansikte, man får nacken knäckt, livlös kvinna i vatten, människor förvandlas till varulvar bedöms kunna medföra risk för psykisk skada hos barn under 15 år.”

Det är lite roligt nästan, jag fattar varför de har åldersgräns dels för att det kan vara svårt att förstå och att det kan vara lite småläskigt,men kom igen,men  vem fan tål inte att se " livlös kvinna i vatten" och " människor som förvandlas till varulvar"?
Men  med tanke på hur många  yngre tjejer som verklgen har bönat att Robert Pattinson ska bita dem, så tror jag ändå att de gör rätt, de vet nog vad de håller på med.

Fast  i och för sig så kommer jag aldrig bli mig lik igen efter att ha sett jacob/taylor utan tröja.

eller som vakna med the voice gänget kommenterade jacob "  en snubbe som strosar runt i hockeyfrilla, i början av filmen så har  han  tröja på sig,men  i slutet säger han att han inte har några kvar eftersom alla har gått sönder,men det verkade ju hon tjejen gilla "


Message of the week


Var inte i skolan idag heller, hade velat man kunde fan inte sova nåt inatt  och vi hade prov i matte idag. Men ska göra provet någon annan dag.

now im climbing the walls


imorse när jag klev upp hade jag 37,5 grader. bra tänkte jag,kanske kan åka på lägret ändå. Men gick inte till skolan,kände mig krasslig förstår ni.
låg och halvsov fram till 11, hoppade in  duschen. Efter duschen hann jag inte mer än att ta på mig underkläderna,vart sjukt trött,la mg under täcket och drömde  om att jag svimmade.
Blev väck av mor vid 14 tiden, var sjukt törstig så fick mig ett glas vatten och tog febern på mig, 38,4. JAHAPP.
tog på mg en huvtröja och halvsov ett tag till, gick upp och hade svårt att gå. Tog febern gen, 38,5.
Vid det laget var det bara att ringa min kära vän Jenne och meddela besväret,  jennie visade empati, jag svor.

Om ni undrar så ska  vi till åre med dansen, det är vår grupp och uppvisnngsgruppen. Dom ska bo på ett nybyggt hotell  i åre under helgen och dansa,bada och annat skoj.
Ja just nu känner jag mig som askungen, alla andra barn får gå på balen medans  jag får fightas med mina två styvsystrar Febern och förkylningen.
Vad vore en bal på slottet? ( läs: bugghelg   i åre)
dötrist,långtråkigt  eller alldeles alldeles underbart *suck*


Men jag har väl  inte sån tur, att få dansa  med en  så jävla go grupp. Nä jag har verkligen inte tur.
Jag vet, det är fredag den trettonde,men jag har aldrig tur.

update: HAHAHAHA älska låten nedan,  var nog lte hög på hostmedicin( orginlet=mössens arbetssång) jag borde seriöst börja skriva på  sandra - the musical.
har pratat med tjejerna också, man fck tydligen inte välja vilka  man skulle bo med så mina tjejer vart splittrade å tre och ska sova med främlingar, till och med pojkar. Please don't get knocked up.
tur för mig att jag är hemma då, hade antagligen hostat ner mina kära roommates.
feberstatus: 38,7, det går ju frammåt!


[Jennie:]
- Stakars  sandra.
- Knappt har hon en stund att vila,
- kommer febern och hon får ila
styvsystrarna: KOM GENAST HIT SANDRAAAAA

[Jennie:]
Hela dan får, hon sova,
hon får lida,
det kan jag lova ,
hosta, nysa, svära, på grund av jävla febern
på tv ser hon friska celeber

[Dansfilckorna emme och elin:]
här hon snorar,
där hon  förlorar,
bara inte febern förstorar,
[Jennie:]
det är ju hon som febrar
tills hon blir alldeles virrig,
darrig, stirrig.
[dansflickorna:]
- bak å fram å hej å hå

[jennie:]
- Ja, dansa på ni.
- Vet ni vad...?
- Sandra kommer nog inte till åre
[dansflickor:]
- Va? Inte det?
- Vad vad det du sa?
[Jenne:]
- Ni ska få se.
- febern fixar det nog.
- Med grader efter,  grader

[ random snubbe från dansgruppen:]
- Öh, öh. Stackars  sandra[dansflickor:]
Vi ska dansa vi ska simma
medans sandra hon  svimma
för denna  på denna kväll
så ska sandra bli frisk cell för cell
[dansledare:]
ta ett glas,en treo och släpper i den
och så blir hon frisk igen
vi tar en termometer
så får ni se på friheter.


Sätt igång nu, skynda, ila
vi har inte tid att vila,
det är nog ingen livsfara,
ja vänta lite bara

[alla dansare som befinner sig  i åre :]
En dröm ger åt tanken vingar
Den blir verklig då
I drömmen du allt betvingar
Och allt du vill ha kan du få

Och om du på lyckan väntar
Så kan du finna den en gång
Fast om ditt hjärta kanske gråter
[random  snubbe från dansgruppen:]
så kommer drömmen åter
[Jennie:]
Och kärleken vaknar en gång


Nothing compares to you


Gammal låt från 1990 av den irlänska sångerskan Sinéad O'Connor. Min bror satt och storglodde på denna video när den gick på MTV  typ samma år. Undrar varför han har rakad skalle egentligen?
Men älskar hennes röst, precis sån röst som jag skulle vilja ha.

men för tillfället har  jag  inte mycket till röst.
jag tror inte jag tål JB/gymnasie bacillerna så bra.
Vaknade vanlig tid, gick och kollade febern 38,1. stog och sa "
ÅHHHHHHHHH" ett tag,gick och  la mig i soffan,glodde på tv och försökte sova.
Blev väckt vid 11 av bror som sa att jag skulle till hälsocentralen, trodde inte på vad  tjockisen sa  så fortsatte  med mitt sovande.

Farsgubben ringde, sa att jag skulle gå ut till bilen för vi skulle till hälsocentralen. Jahapp.
På hälsocentralen så tog en sköterska blodprov och sen gick jag till en läkare som lyssnade på mina lungor. Fick recept på hostmedicin och nässrpay. ingen svinis iaf,vad jag vet har ju inte fått svar på blodprovet.


och just nu är febern 38,2. FÖRFAN dansläger imorgon ju, feber=ingen skola= inget läger.
Är  inställd på just det, inget läger, lika bra att vara inställd på det värsta.
Och för i övrigt så låter jag som en kille i målbrottet,så bror har fin sin bror han altid velat haft.
( det var är jävla tjat om min bror idag, feberyra?)

innan jag föddes så trodde alla att jag var en pojke,men när det visade sig att jag var ett flickebarn så vart bror besviken, han hade ju bestämt namn och allt till gossebarnet som aldrig kom. Och det gossebarnet skulle hetat Martin, så när mormor frågade vad jag skulle heta så sa brorsan " syster martin!"
så please, kalla mig syster martin så länge som jag är sjuk. sitter nämligen i huvtröja och jeans också.

( när jag tönker efter så är det inte så konstigt att jag är rättokvinnlig av mig, alla trodde ju att jag var en pojke!)

With such confusions dont it make you wanna scream


Har inte kunnat bloggat på grund av trötthet och skola. Men nu kommer det första vettiga inlägget för veckan.

I måndags var det bugg som  vanligt,och på fredag åker vi till åre  på dansläger tillsammans med uppvisningsgruppen. Ska bli jävligt kul hoppas jag.
Sen var jag ju borta  nästan hela förra veckan, och jag måste ju  ta igen det mer eller mindre.
Har vart väldigt trött på dagarana på grund ava tt jag inte har somnnat en enda dag innan ett. fattar inte varför, har väl haft för mycket på tankarna eller nåt.

Och  inatt blev min jävla hosta värre, sov  i typ en timme efter skolan och  POFF så hade jag feber också.
Det går ju inte att vara sjuk till danslägret,och jag kan ju inte vara hemma mer nu. jag får aldrig som jag vill ha det haha.

Message & pic of the week


The song that describes it all


Wanna be starting somethingLördag och jag sov som en prinsessa inatt,somnade svid 4  vaknade vid 12, ja jag är en nattmänniska.
Som vanligt såg jag idol igår, var skiträdd att Eddie skulle åka,men det gjorde han ju inte så jag kan ju slappna av.
Jaha så nu har alltså idols egna teddybjörn rabih åkt. Jag som nyss hade börjat  digga honom.

Och jag hatar när nån åker ut, det spelar ingen roll om jag gillar personen eller inte,idol gänget blir ändå ledsna i ögonen. och igår storlipade eddie, jag tål inte att se grabbar gråta sådetså.

Tove,Erik och Eddie är mina favoriter,men ärligt talat så har Tove sjunkt i mina ögon. Hon har blivit lite för självgod och hon hade haft ölfest på hotellrummet, så det vart krismöte med tv4 eftersom dom har alkoholförbud. Men jag gillar henne  fortfarande,hon är ju så ball!

Ikväll ska jag till Emme på sleepover med tjejerna, behövs!


en lite rolig grej innan jag avslutar inlägget:
igår vid tre tiden satt jag och lyssnade på rix fm och VIPS så spelas straight through my heart med backstreet boys, sen  imorse då jag  låg och drog mig  satte jag på radion och VIPS spelas låten. en sandra var inte lika trött längre efter det haha
. och bara för att jag skrev det där spelas låten på spotify också. VAD FAN ÄR DET HÄR?!the end of the week is the weekend


Då  var det fredag igen, och jag har inte vart på skolan sen i måndags, har vart förkyld och haft lite feber och vart allmänt lat.
I onsdags vart New moon biljetterna bokade,men dock inte till preimären eftersom det var upbokat  och min biostad är för dum för att visa filmen i  flera salonger.
Men  jag, Jennie och Mia ska gå dagen efter istället, alltså den 21/11.
Det är lustigt,för jag såg twilight den 21/12.

Längtar jättemycket, och håll med om att tayor lautner(Jacob black) är jävligt het.
Pattinson släng dig i väggen, cause Taylor är så vältränad att man skulle kunna riva ost mot hans  mage och sen skulle vi äta tacos,  nu är det slut på veckan det är dags för fredagsMYYYYYYYYYYYYYYYS.

eh ja, back to black (jacob black..)
såg nån EMA igår?
jag gjorde det och vart så glad när backstreet boys kom.
Spydde på Jonas brothers och vart  sur på att tokio hotel körde playback, ska man vara artist så ska man väl förfan i helvete göra det fullt ut, mima kan vem som helst göra.

Bigger - Backstreet boys


Idag är det den fjärde november,en helt vanlig dag i november kan man ju tycka. Men nej,även att jag är sjuk så är jag glad i alla fall. för idag är det en månad kvar till backstreet boys konserten i stockholm.
Jag har nog inte fattat att vi ska åter igen få uppleva den magin som  bara kan upplevas när man ser dom live. Dom, mina största idoler Backstreet boys. Och än en gång ska vi ha på oss våra snygga bsb-konsert-outfits

Dagen till ära så  ska jag  visa er deras senaste video, Bigger.
videon är väldigt naturlig, som om man skulle möta dom på stan vilken dag som helst. And i love it.
Hela högen ser bra ut och  videon är rolig för dom har roligt
Och det är vår  kära svenne Max martin som har skrivit låten

sick and tired


Imorse vaknade jag  innan fem,var tvungen att dricka vatten och sen kunde jag fan inte somna om för jag var så  snorig och helt fucked up. Så jag stannade hemma från skolan, och just nu sitter jag med en  lagomt rolig huvudvärk. Borde väl kanske äta något,men har ingen matlust.
jag vägrar  bli sjuk ärligt talat,jag har inte tid med sånt skit.  Har föresten hostat sen skolan började,kan ju inte vara normalt, morsan tycker jag ska till skolsköterskan.
sov btw inget natten till måndagen heller,eller jo men vaknade flera gånger,trodde att det var för att det var fullmåne ( ja jag brukar ha svårt att sova då, im a werewolf,beware!)
det här inlägget är jävligt ointressant i know men var tvungen att dela med mig till världen att jag är sjuk haha.

Message of the week


here's a thing you diddn't know about me:

Jag bryr mig inte ett skit om mode,ärligt talat blir jag bara irrterad när  tidningar skriver vad som är "mode" och supertrendigt för stunden, vad som är rätt och fel. Jag tycker bara det där är larvigt.
Ingen  tidning,bok,blogg,människa  or whatever kan säga till mig  vad som är rätt och fel att ha på sig. Jag är jag och det är allt jag kan vara.
jag vettefan om det har så mycket med bilden att göra men