Earth hour



Vilka var lika duktiga som jag och stängde ner allt och tände ljus istället?
Min familj hör inte till oss duktiga, både tv-appareterna och alla tänkbara lampor var tända och  det sprangs en massa utanför min dörr, jag tror dom misstänkte att jag hade en seans eller något.

Men nej, jag försökte så gott jag kunde att slå till ro, skriva lite dagbok,fota och rita samtidigt som jag nynnade på earth song och låten i detta inlägg.
Men nu ska jag återgå till att vara en hypermodern människa och kika på veckans avsnitt av vampire diaries och supernatural

Vad gjorde ni under earth hour?


Earth song



Jag inviger denna dag mäktigaste låten, den mäktigaste musikvideon med den mäktigaste artisten genom tiderna, jag tycker ni ska kolla på videon, dels för att den är ett konstvärk, dels för att Michael är lite av en profet, han visste vad som kommer hända med vår jord om vi inte tar hand om den.
Jag har sagt det förr och säger det igen, men den dagen jorden går under så kommer denna låt sjungas i en enda stor världshymn, och om jag lever, så är jag en av dom som sjunger.
Men det är också för att ilväll är det earth hour klockan 20.30

Det är alltså då vi släcker ner lamporna, stänger av tv:n, stänger av datorn och låter bli mobiltelefonerna under en timma. Varför? för att vi kan!

Förra året så var hela ligan samlade och vi släckte ner allt, tände ljus och jag spelade denna låt på telefonen och vi alla satt och sjöng som om vi skulle dö. Ett riktigt moment med andra ord. resten av kvällen satt vi bara och var allmänt djupa.

jag vet inte hur det blir iår, men oavsett om jag har sällskap eller inte så ska jag stänga ner allt, tända ljus och bara vara.
Jag tror det är viktigt att bara stänga av allt lite då och då, dels för vår jords skull och dels för vår egna skull, finns inte allt  elektroniskt  tillgänglig så kan man bara stanna upp och tänka efter på allt och inget.
Blir man för fast i den materialistiska och elektroniska värld vi har idag förlorar man nog sig själv och blir mer eller mindre en svenssonsrobot i ett hamsterhjul.



Put your graffiti on me - Kat Graham


spotifylänk

Kat Graham  som ni kanske känner igen som Bonnie i Vampire diaries  eller huvudrollen i Honey 2 släppte i veckan en ny singel som ni kan lyssna/spana in ovan. Gillar ni Gwen stefani kommer ni också gilla denna låt!

Jag tycker hennes tidigare låtar har vart bättre, men grym är hon!


One Direction Flash mob LA



spola cirka en minut

Kanske inte den mest exapntionella flash mob jag skådat  och de kanske inte är så jättesyncade men den blev bättre mot slutet då alla flickebarnen sjöng med till what makes you beautiful och det är en jäkla bra jobb att de både mixat ihop flera av deras låtar, samlat ihop över 100 fans och övat in en koreografi och det är awesome!

March's most played

Är det bara jag eller gick mars jävligt fort?!
Nu när den sista vintermånaden på ett tag i princip är över kan jag äntligen andas ut trots att vi bara har några enstaka snöfläckar kvar.

Här är månadens mest spelade för min del:

Soldiers - Ulrik Munther

Fly/I believe i can fly - Glee Cast
Cough syrup - Glee cast
Call me maybe - Carly rae japsen
Mystery - Dead By april
Shout it out - David lindgren
Amazing - Danny Saucedo
Euphoria - Loreen
Skin - Sixx: A.M


Låter för barnen - Ken ring


spotifylänk

Låten talar för sig själv så därför tänker jag  inte skriva något mer än detta och be er lyssna på texten, kolla på videon och lyssna på låten och inse att du kunde lika gärna varit en utav dessa barn.

"with all due respect miss, i'm not the one hanging off the back of a ship here"



På onsdag nästa vecka har titannic 3D premiär och jag ska ta mig fan se den fastän jag egentligen inte ha råd. Vad som helst för att få se en ung leonardo Dicaprio i 3D liksom


Nobody knows - Darin


spotifylänk

Song from a secret garden



Jag tycker dessa bilder från  siten you me & Charlie är superläckra och riktigt speciella,
känns lite vårdagsjämning,valborg,häxor och lite mystik sådär, precis som jag gillar!

Och för er som känner igen en av flickebarnen så kan jag meddela att det är ingen mindre än vackra Dianna Agron  på ensambilderna  (och på de andra) från Glee, det är även hon som står bakom siten jag nämnde tidigare.

 

p.s är det någon som vet vad jag ska göra för att man ska kunna lyssna direkt i spelaren från youtubeklippet när jag förminskat det? fungerade förr i världen men inte längre


Veckans cover



Älskar låten i dess originalversion av OneRepublic då den påminner mig om göteborgsresan i somras med tjejerna (video här) men jag tycker denna version är härlig att lyssna på och låten är alltid lika bra.


p.s fortsätt tipsa om covers, antingen här bland kommentarerna, twitter eller mail ([email protected])


"When all life is seen as divine, everyone grows wings."


Kjol - Vero moda
Skjorta - Monki
Armband - Bik bok
Bustier - Gina tricot
Skor - Jeffrey Campbell

Jag vill så gärna ha denna outfit, får leta efter en sådan blå långkjol när jag är i stockholm om två veckor,
likaså gäller skjortan och bustiern som för i övrigt skulle pimpas om.


Drive by - Train



Det har blivit lite av en söndagstradition att jag och farsgubben är ute och övningskör och så blev det även denna söndag. Dessutom är det grymt snygga bilar i videon som jag dreglar över och låten är himla bra!


Pure imagination

If You Want To View Paradise
Simply Look Around And View It
Anything You Want To, Do It
Want To Change The World?
There's Nothing To It


Over the hills and far away - Led Zeppelin



När jag hör denna vill jag bara sätta mig i en bil och cruisa genom jämtlands gröna ängar eller såklart usa,
jämtland känns dock närmre för tillfället.

Led Zeppelin kan sin grej när det kommer till att göra musik, det är synd att det inte är ofta som musik är skapad och inspelad av faktiska instrument nuförtiden. Nuförtiden är topplistorna gjorda på en macbook typ.

so if by the time the bar closes and you feel like falling down I'll carry you home



Ikväll blir det fredagsmys med några polare. Inget vanligt fredagsmys dock, vi kommer att befinna oss på en bar och chilla sönder där istället för  i en soffa  framför tv:n hos någon av oss.

Ha en fin fredag!


Bring it all back - S Club 7



Detta är då alltså S  Club 7's största hit som ni alla säkert känner igen och kommer ha svårt för att inte sjunga med och dansa.

S CLUB 7 ÅTERFÖRENAS!!



Nu måste sandra sätta sig ner och försöka sluta skutta runt i extas för att kunna skriva detta inlägg.
Det är nämligen så att S Club 7 ska återförenas med en turné och en helt ny skiva!!

Detta är en av mina stora barndomsfavoriter och jag minns att jag lyssnade på deras skiva hela tiden och dansade runt och sjöng i mickrofonen jag hade fått i julklapp och önskade jag också var med i en grupp.
och det ska jag göra nu också, dansa runt och önska jag vore något och njuta av deras ljuva 90 tals låtar

För er som inte kommer ihåg/har koll på vilka de är kan ni antingen söka själva eller komma tillbaka imorgon då jag bloggar deras största hit.


1000 dagar utan kungen



Det har nu gått över 1000 dagar och snart 3 år sedan min älskade kung Michael Jackson gick bort.

Det finns inget bättre än när man är ute på krogen och så börjar de spela en av hans låtar eller visar hans konserter på storskärm över hela stället. ja då blir sandra glad i själen. Han kommer aldrig glömmas bort



It's just high school, it gets better



Gymnasietiden består av 534 dagar.
Under dessa dagar hinner du skaffa nya vänner, skaffa ovänner, glida ifrån dina gamla vänner.
Under dessa dagar hinner du känna dig osäker, ditt humör kommer svikta upp och ner och ner och upp.
Under dessa dagar hinner du känna dig ensam, du kommer vara stressad över skolarbete och en hel del ångest kommer dyka upp.
Alla dagar kommer inte vara en dans på rosor, men några dagar kommer vara en utav de dagar som du kollar tillbaka på senare i livet och minns .

För vissa är denna tiden den värsta i deras liv, för andra är det den bästa.
Men vad som än händer under dessa dagar får man aldrig förlora hoppet om att det blir bättre bara man tar sig igenom det.vet du varför? för att dessa 534 dagar är bara en bråkdel av de tusentals dagar du kommer få i ditt liv!

Visserligen är skoltiden i allmänhet tuff men gymnasiet är ändå slutklämmen på allt.

Det kanske är fel av mig att skriva ett pepp-inlägg när jag inte ens har gått ut gymnasiet än utan har 78 dagar kvar.
men jag kan tala om att det har inte vart lätt för mig heller, i ettan var jag deprimerad, i tvåan var jag förbannad på allt och alla och det är inte förens nu i trean jag blivit stabil och insett att när alla dagar runnit ut så kommer jag ändå sakna det.

Går man fortfarande i skolan är man fortfarande väldigt ung och detta är bara början på ens liv,
vissa dagar må kännas tuffa och man vill bara ge upp.
men vet ni vad?
det blir bättre

update: kom på mig själv att jag låter som mads mikkelsen i reklamerna för fritidsresor i detta inlägg,
och ja, glöm inte att vara rädd om dagarna på dagarna för det är dom du minns eller nåt





fallskärm - timbuktu


spotifylänk

jag vet att det inte var så länge sedan ni såg denna på bloggen, men låten är ju jävla bra och nu har musikvideon kommit till den vilket också är jävla bra. Bara att njuta av timbuktus fantastiska låt!

Just a reminder


Iris - Den svenska björnstammen


spotifylänk

Allt är vackert med denna låt och video. En nybliven far som  tar hand om sitt barn på bb, ett mycket vackert barn och en mycket vacker text till en mycket vacker låt.

Jag må vara barnkär och har alltid varit (tog hand om barn när jag själv var ett barn) och blir tårögd av videon.
När jag får egna barn ska jag också sjunga för dom,  jag har ärligt talat skrivit upp en lista på låtar jag ska sjunga för mina barn. HAHA.

Nicki minaj kommer till sverige!


Den 8 juni så kommer Nicki Minaj ha konsert på annexet i stockholm, biljetter släpps imorgon på livenation.

Jag själv är fullt upptagen med att ta studenten den dagen och  har svårt för nicki men tycker hon är med i en del bra låtar, och dessutom vet jag ju att många av er tycker om henne och det är alltid kul när en artist kommer till sverige


Veckans cover


spotifylänk

Veckans cover sjungs av Nick Pitera.Jag personligen tycker det kan bli lite för mycket av det goda när Jessie J sjunger den.

Jag tycker också att videon är riktigt fin då han tagit med klipp från när han var liten grabb  sjöng trollkarlen från oz till att han var med i skolans teateruppsättning. Såg en intervju med honom där han även avslöjade att han brukade sjunga disney låtar och härma mariah carey,whietney houston och de andra divorna när han var liten,
inte så konstigt han har än bättre röst än de flesta brudar!

Även fast ni inte gillar låten  kanske inte nick så rekommenderar jag ändå att ni trycker på play,
han är ju faktiskt ögongodis också!


In south Östersund born and raised, on the playground where i spent most of my days





Här är området jag har bott i sedan jag föddes och har sedan dess alltid undrat vad fan den där krumiluren på väggen ska föreställa.
Det var säkert fint på 60-70 talet då det  var nytt men numera ser det bara mobbat ut med alla mattpiskställen och lekplatserna som ingen leker i längre eftersom vi barn har vuxit upp och alla gamlingar bor fortfarande kvar och det ser mer eller mindre ut som ett ghetto, men eftersom det är en annan stadsdel här som är känd för att kallas getto då även våld och sånt ingår så har jag och mina vänner döpt detta område till slummen.

dagen jag flyttar här ifrån så kommer det här ändå vara området jag växte upp i,
jag kommer minnas hur jag som barn nästan alltid var ute och lekte med mina vänner dagarna långa och hur jag som tonåring svurit över att jag hatar det här stället och varit så otroligt less på att ha bott i samma rum i 19 år.
Men ändå, det är här jag växt upp. och när jag kommer tillbaka om 30 år kommer det vara här alla minnen finns.

(och nej det betyder inte att jag ska flytta tyvärr, men ville bara visa er hur otroligt fult det är och dela med mig av fresh prince introt, som också kommer vara mitt intro eller nåt)


Give me love - Ed Sheeran


spotifylänk

Vi firar st. Patrick's day med en golåt från den irländska pysslingen själv även kallad Ed sheeran.

Nu ska jag bege mig till mina pysslingar aka vännerna för en redig myskväll

5 things about me

  • Jag kollar alltid på vakna med the voice på morgonen innan skolan. Har gjort det i många år nu

  • Jag har sett Backstreet boys två gånger!

  • När jag var liten sa jag tjering istället för fjäril

  • Är inte rädd för något, visserligen kan spindlar och ormar vara obehagliga men det enda jag fruktar på riktigt är att jag inte kommer hinna med alla saker jag vill hinna med i livet.

  • Att kolla på bilder av gamla amerikanska bilar är som porr för mig. Ni ska se mitt ansikte alltså, ganska priceless!

( blev utmanad av ping häromdagen att skriva fem saker folk inte vet om en och eftersom jag har en hel kategori med sånna här inlägg kändes det som wen bra idé att skrapa ihop ett nytt inlägg)

Just want you to know - Backstreet boys


spotifylänk

En av mina favoritlåtar, en av mina favoritvideor och detta är med mina stora favoriter Backstreet boys.
Låten är en utav deras absolut bästa och det kan vara för att den är annorlunda från deras tidigare låtar, denna är lite mer rockig!

Life is a highway



Jag har sagt det förr och säger det igen, men jag ska ta mig tusan roadtripa genom USA,
har alltid velat och vetat att jag ska till USA och att roadtripa igenom landet i en gammal amerikanare med riktig roadtrip musik är något jag bara måste göra, vare sig jag  gör det själv eller med sällskap.

Bara jag tar körkort så är det ett steg närmare drömmen,  jag får helt enkelt ha denna roadtrip i sinne när jag  övningskör ;)


Roll away your stone - Mumford & Sons


spotifylänk

Åh vad underbart det är att lyssna på denna när man åker buss påväg hem från skolan.
Kan tänka mig att den är ännu underbarare att lyssna på när det börjar bli lite vår/sommar.

Studentmössan



Idag kom min och resten av gängets studentmössor, vi gick nämligen ihop och beställde våra mössor från en mycket billigare sida innan lovet och fick dom nu (till skillnad från dom som beställde från den "vanligaste" sidan och väntar fortfarande på sina haha)
Ett fint pergamentrulle i form av ett certifikat fick man med också!

Nu är det bara klänningen som fattas och sedan är det bara att vänta på den 8:onde juni ;)

(ljuset blev rätt gult på bilderna men texten på mössan är silver)

Taylor swift ft. The civil wars - Safe & Sound


spotifylänk

Jag har alltid haft svårt för Taylor swift men jag tycker faktiskt denna är så pass bra att jag får gåshud av den,
mysfaktorn är hög och den passar väldigt bra in i the hunger games.

Dessa artister skulle jag vilja höra nytt från snart...



Backstreet boys - Mina älskade favoriter, 2½ år sedan deras  platta "this is us" släppte och sedan dess har de hunnit varit ute på världsturné och  samarbetat med new kids on the block, turnérat med dom och gör ett stopp i malmö i maj. Men jag vill att BSB ska släppa eget album, vilket dom jobbar på faktiskt, vet dock inte när albumet släpps eller när det är klart.

HURTSsläppte deras debutalbum hapiness 2010 och jag blev kär i både deras musik och texter och jag är hungrig på mer!

Olle Hedberg - deltog i idol 2010 och han är enligt mig det bästa som hänt i idols historia, men tyvärr har bara olle fått släppt en singel och sedan dess har det vart tyst från olles håll, hans facebook sida har stått tyst i ett halvår. Jag börjar bli rädd. VARFÖR ÄR DET INGEN SOM SIGNAR OLLE?!

Kings of leon - senaste albumet "Come around sundown" släpptes 2010 och jag tycker dom är awesome och vill gärna ha mer snart.

Erik Hassle - debutalbumet  "Hassle" släpptes 2012 och sedan dess har han släppt två ep skivor men jag tycker hans texter och musik och rösten är så jäkla grymt att jag vill ha MER.

E.M.D - deras coverskiva "rewind" tycker jag inte var så mycket att hänga i julgranen trots att jag tokälskar dessa tre gossar. De har själva sagt att de tar paus i nåt/några år nu och satsar på solokarriärer, men nu har vi hört från både Danny, Erik och lite mattias solo och jag saknar dom som grupp!


Men jag ska inte klaga på någon av artisterna, det tar tid att skapa bra musik så den får lite själ i sig till skillnad från massproducerad musik. ni vet vad jag menar.


Vem/vilka vill du höra mer ifrån snart?



The fabulous life of ana gina är tillbaka!



åh vad glad jag blev när gina la upp denna trailer för hennes andra säsong av the fabulous life of ana gina på hennes blogg, första avsnittet ligger redan ute på svt play.

Älskar att hon hänger i hollywood och vågar göra bort sig totalt utklädd till Khadidje och Bettan haha!

Stockholm i mitt hjärta



Nu står det klart att jag tillsammans med endast två av mina bästa vänner till stockholm,eller fjollträsk som ma säg här upp i norr på påsklovet, vi har åter igen haft turen att bo gratis också!
Känns som en jävligt bra investering för min del då verkligen ska försöka få tag på ett sommarjobb i sommar och eftersom jag aldrig iväg någonstans med familjen utan istället med mina tjejer så känns det också som att jag kan behöva dethär innan studenten och allt.


Det är trots allt nästan 2 år sedan jag var i stockholm så nu jävlar!


Veckans cover





Hittade veckans cover hos anna och den består av Dead by april som sjunger Loreens Euphoria,
föurtom att jag flinar som en liten skolflicka under hela videon för jag är lite småkär i Zandro som är ledsångaren så är detta otroligt bra. det ultimata vore ju om Zandro och Loreen kunde  sjunga låten som en duett någon gång.
BAAM.

Och jag är för i övrigt helt euforisk eftersom mitt intetnet är tillbaka!


Cause i dream about movies they won't make of me when i'm dead



kära vänner, ni behöver inte vara oroliga, jag är inte död.
Däremot så är mitt internet det och just nu sitter jag på biblioteket och skriver detta inlägg,
vi får hoppas att mitt internet hemma är tillbaka snarast (redan när jag kommer hem från praktiken om vi har tur)  har ju inte heller någon såndäår high tech telefon så därför  är det tyvärr ofrivillig bloggpaus som gäller och jag får bli kompis med min gamla vän televisionen för att spendera tiden.

Kram på er så länge!


FINAL I MELODIFESTIVALEN IKVÄLL!



Kommer säkert få frågan om vem/vilka jag hejar på i kvällens  final av melodifestivalen och jag säger som så att Dannys show är bättre men Loreens låt är bättre. Skulle danny vinna skulle jag bli förbannat stolt och känna mig som hans mamma. Men om jag lägger mina moderskänslor åt sidan så tycker jag Loreen kan få vinna.
men som sagt,båda bidragen är kickass!

Förutom Danny och Loreen så tycker jag att Ulrik, Dead by april och David Lindgren är förjävla bra också så det får gärna gå bra för dom med!
Ovanligt många bra bidrag iår faktiskt!

Vem/vilka hejar du på ikväll?


Up all night


foto av min favoritfotograf Tyler Shields

Det kommer bli en bra fredag för min del, ska vara med ligan och det blir antingen så att vi drar ut och partar på oleary's eller sitter och chillar på lounge/bar. utgång blir det vilket som ;)


"kanske så att jag säljer dom på blocket"


" -  när blir du riktigt arg på dina barn då tror du?
- när dom klättrar på gardinerna, det får INGEN göra
- vad tror du du kommer göra om dom gör det då?
- vet inte... kanske så att jag säljer dom på blocket...
"

En reporter från Skavlan frågar barn  hur de kommer uppfostra deras barn och jag dör av skratt när jag ser på klippet, barn har sånt skönt sätt att se på saker.


Won't let this city destroy us





Idag blev det en trip till stan med min kära väninna Jennifer, hon  berättade att hon som barn hade ägt en ballong i form av en rosa enhörning. Det har jag gått runt och skrattat åt hela dagen nu.


Skin - Sixx A.M.


spotifylänk

"döm aldrig en låt efter dess omslag"
True story, för om jag hade gjort det hade jag missat denna otroligt fina låt, en utav de finaste jag vet.


"Paint yourself a picture of what you wish you looked like
Maybe then they just might feel an ounce of your pain
Come into focus step out of the shadows it's a losing battle
There's no need to be ashamed

Cause they don't even know you all they see is scars
They don't see the angel living in your heart
Let them find the real you buried deep within
Let them know with all you've got that you are not your skin


And when they start to judge you show them your true colors
And do one to others as you'd have done to you just rise above this
Kill them with your kindness ignorance is blindness
They're the ones that stands to lose"


GO HUMANITY!


På bara en dag har videon jag postade i förra inlägget spridits  fortare än klamydia på en tysk bordell både på facebook,twitter,tumblr och bloggar och jag blir så varm i hela hjärtat att se att så många engagerar sig. och många kändisar har vart med att sprida den, vilket gör mig så glad, det är ju dom om någon som kan påverka.
Videon har fått över 10 miljoner visningar!



Det är ta mig fan otroligt hur mycket en helt vanlig människa (snubben bakom videon) kan åstadkomma,
jag hoppas han är stolt som en tupp, för det är jag!

 

"I'm as cynical as anyone & of course central African politics r complicated, but getting people to care is a first step to changing anything"
- misha collins över twitter, kunde inte sagt det bättre själv!


STANNA UPP OCH KOLLA PÅ VIDEON, DETTA ÄR VIKTIGT.

 

Jag utmanar dig att stänga ner facebook som du redan kollat 20 gånger idag, skit i vad dina favoritkändisar säger på twitter,  sluta kolla på roliga klipp på youtube. Ta dig iställlet 30 minuter att utbilda dig själv om vad som händer där ute i världen och låt oss göra Joseph Kony känd


Så vem är Joseph Kony?
Han är världens största levande brottsling. Han kidnappar barn, tvingar dom att ha vapen och döda sina egna föräldrar. Flickorna han kidnappar görs till sexslavar. Dessa kidnappade barn kallar han för the Lord’s Resistance Army, AKA LRA. Han har fört bort över 30.000 barn och tvingat dom att vara barnsoldater i central afrika.
Men vet ni vad? denna man är i stort sett osynlig för världen. Ingen vet hans namn, ännu färre vet hans brott.
Vi kan inte låta denna man fortsätta vara okänd. så nu gör vi honom känd. För när han är det, så kommer världen förenas emot honom och kräva att han grips.
Målet är att detta ska ske under 2012.

Jag brukar ofta få beröm när jag skriver  inlägg som dessa, och de allra flesta brukar skriva att de känner som jag, att de vill hjälpa till.
Vet ni vad kära vänner, det kan ni.
Genom att sprida denna video kommer ni den dagen Kony blir gripen kunna säga att ni  faktiskt hjälpte till.
För hur viktigt är det egentligen att hålla sig upptaderad på facebook? Hur viktigt är det att skriva vad du har för outfit idag? Hur viktigt är det att 30.00 barn blir fria?
Det är viktigt.

Så kolla på denna video och lägg ut den på din blogg, twitter,facebook och kanske till och med visa den för dom du känner.



Varför?
för att du kan.

 


If you could pack up right now and leave, where would you go?

Ja kära vänner, om ni kunde bara sätta er på ett plan och åka vart fan ni ville,
vart skulle ni åka?


Veckans cover

 

 

Höll på att glömma att jag borde utse en veckans cover eftersom jag har lov och mitt huvud inte är inne i rutiner,
så jag tänkte dela med mig av detta fantastiska nummer av en av mina favoritlåtar proud mary med den enligt mig bästa deltagaren i the voice som också heter mary, grymt var ordet!

 

Fortsätt tipsa mig om era favoritcovers antingen här i kommentarerna, twitter eller maila ([email protected]) så har jag ett större utbud att bläddra igenom ;)


John Mayer släpper nytt album i maj!

Mannen med valp ögonen och den mjuka rösten och vår allas favorit myskille släpper ett nytt album den 23 maj,
albumet heter Born and raised, men du kan redan nu tjuvlyssna på första singeln som heter shadow days på johns hemsida.


The wonders of disney



Stackars det barn som inte växer upp med disney klassikerna säger jag bara. Och det är som det sägs, man kan aldrig bli för gammal för disney, deras filmer har alla något budskap som barn kan lära sig av.

Så luta er tillbaka och var beredd på rysningar, eventuella tårar och kanske till och med skratt,
detta är 5 minuter av all  disneymagi i ett enda klipp.

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground. But once again the sun is rising. I better keep on walking



Nu är det ju så att fötter i allmänhet i fula, men mina ser ta mig fan ut som något som blivit amputerat och sedan ihopknölade igen. men låt oss fokusera på bildens budskap istället


The hunger games trailer

20 dagar tills denna släpps på bio och jag har den senaste veckan drömt att jag själv är med i the hunger games, antar att det bara är ett tecken på att jag är redo för filmen ;)

något jag stör mig på enormt är att enligt media så handlar filmen/böckerna om "en kärlekstriangel", bitch, den handlar om överlevnad och inget jävla puttinuttgulligull


Skivtips: Den svenska björnstammen - Ett fel närmare rätt


Spotifylänk

Svensk musik levererade utav bara fan under 2011 och den svenska björmstammen inleder året 2012 med skivan ett fel närmare rätt och  deras texter är så  träffsäkra att man nästan tror att låten är skriven för en själv samtidigt som musiken är underbar.

Track list:
(alla är spotifylänkar och de som är fetmarkerade är extra rekommenderade)

1. Ett fel närmare rätt
2. Svalkar vinden

3. Ledig
4.Samtidigt
5. Mörkt kallt ljus
6. Trumma trumma
7. Vart jag mig i världen vänder
8. Indie train
9. Detta har hänt
10. Who's that girl
11. Flyga
12. Iris


I fell apart but got up back again



Som jag nämnde tidigare så ligger Haiti fortfarande i ruiner trots att det var 2 år sedan som den stora jordbävningen var. Underbara klipp trots att det är förjävligt det som hänt.


Klippen ovan visar när the lead singer från 30 seconds to mars aka Jared Leto åkte ner till haiti tillsammans med sin kamera för att dokumentera allt till en bok vars inkomster ska gå till välgörenhet för haiti.


Jag vill bara härifrån, här gör jag ändå ingen nytta.
Jag vill bara ta min kamera, min musik och åka till haiti för att själv kunna dokumentera och hjälpa till i haiti samtidigt som jag skaffar lite livserfarenhet.


Happy birthday Jensen Ackles!

"det var mig en redig karl" tänker ni och sedan klickar ni er vidare för att kommentera det.

Närå men idag fyller en av mina favorit människor/karlar 34 år och det firas med att hans  fina ansikte får pryda min blogg såhär på torsdagskvällen.

I videon nedan sjunger han också. varnar dock för att man blir kär.
(spola cirka 2 min)